Netflix

Nieuw op Netflix: week 41


Dé serie waar we allemaal op zaten te wachten is weer terug! Verder komt Netflix met een fantastische (oude) film én een hoop nieuwe series. Benieuwd? Lees dan snel door.

Riverdale seizoen 2 aflevering 1

YES! Seizoen 2 van Riverdale is van start gegaan op Netflix. Vanaf nu kun je iedere donderdag weer een nieuwe aflevering verwachten. Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.

Pocahontas

Een indianenmeisje probeert zowel haar hart te volgen als haar stam te beschermen als kolonisten haar geliefde land bedreigen. Jeugdsentiment!

Kingdom of Us

Kingdom of Us is een aangrijpende documentaire waarin acht gezinsleden mooie herinneringen herbeleven na de zelfmoord van de vader van het gezin, maar veel emoties blijken ook verraderlijk.

Clair Obscur

Een psychiater komt tot nieuwe inzichten over haar eigen huwelijk wanneer ze een jonge vrouw onderzoekt die zojuist haar man en schoonmoeder heeft vermoord.

MINDHUNTER (seizoen 1)

Eind jaren ’70 zorgen twee FBI-agenten voor een doorbraak in de criminologie. Ze verdiepen zich in de psychologie achter moorden door moordenaars te interviewen.

The Hateful Eight

Jaren na de Amerikaanse Burgeroorlog komen een premiejager en zijn gevangene in een sneeuwstorm terecht. Ze schuilen bij een halte van de postkoets met zes ongure types.

Norsemen (seizoen 1)

De inwoners van een achtste eeuws Vikingdorpje kampen met politieke rivaliteit, maatschappelijke veranderingen en vernieuwingen die hun cultuur en levenswijze overhoophalen.

Dynasty (S01E01)

De Carringtons en Colby’s vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen in deze eigentijdse remake van de klassieke primetime-soap.

Naar welke ben jij benieuwd?

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.