Netflix

Nieuw op Netflix: week 41

Netflix heeft afgelopen week 20 nieuwe titels toegevoegd! De leukste zetten wij voor jou op een rijtje.


Bad Boy Billionaires: India (seizoen 1)
Deze docuserie onderzoekt de hebzucht, fraude en corruptie die de opkomst en uiteindelijke ondergang van de meest beruchte tycoons uit India teweegbrachten.


To The Lake (seizoen 1)
Een onbekend virus verandert Moskou in een stad van de doden. Er is geen elektriciteit, geld heeft alle waarde verloren en degenen die nog niet besmet zijn, vechten wanhopig om voedsel en brandstof. Sergei woont buiten de stad met de vrouw van wie hij houdt en haar autistische zoon. Het is daar nog steeds veilig. Desondanks haast hij zich naar Moskou om zijn ex-vrouw en hun zoon te redden. Deze mensen, die nooit hadden gedacht dat ze weer onder hetzelfde dak zouden zijn, moeten het verleden achter zich laten en op weg gaan naar een lange, gevaarlijke reis naar het noorden.


Glow Up (seizoen 1)
In deze wedstrijd gaan aankomende make-upartiesten kleurrijke uitdagingen aan om een carrière in de schoonheidsindustrie te winnen.


Deaf U (seizoen 1)
In deze realityserie deelt een hechte groep dove en slechthorende studenten verhalen en verkent het leven op de Gallaudet University.


The Haunting of Bly Manor (seizoen 1)
Engeland jaren 80. Na de tragische dood van een au pair, huurt Henry Wingrave een jong Amerikaanse kindermeisje, Dani Clayton, in om voor zijn verweesde nichtje en neefje te zorgen op het landgoed Bly Manor. Ze wonen daar met chef-kok Owen, tuinvrouw Jamie en de huishoudster, mevrouw Grose. Aangekomen op het landgoed, begint Dani verschijningen te zien die het pand blijven achtervolgen. Op landgoed Bly Manor betekent dood niet dat je weg bent.

Safe House
De jonge CIA-agent Matt Weston moet een gevaarlijke crimineel naar een veiligere locatie brengen als een safehouse van de CIA wordt aangevallen.

Fifty Shades Darker
Wanneer Christian probeert Anastasia over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren op.

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.