Nieuw op Netflix: week 40 - Adorable Books
Netflix

Nieuw op Netflix: week 40

Deze keer heeft Netflix vooral veel nieuwe series en documentaires toegevoegd. Benieuwd welke? Lees dan snel door.

The Overnight

Alex, Emily en hun zoon RJ zijn nieuw in Los Angeles. Tijdens een toevallige ontmoeting in het park leren ze de mysterieuze Kurt, Charlotte en Max kennen. De tijd die beide families met elkaar doorbrengen wordt steeds interessanter naarmate de avond vordert.

To Kill a Mockingbird (1962)

Atticus Finch is een advocaat in een door ras verdeeld dorp in Alabama in de jaren ’30. Hij stemt er mee in om een jonge zwarte man te verdedigen die er van beschuldigd wordt een blanke vrouw verkracht te hebben. Veel van de inwoners van het dorpje proberen er voor te zorgen dat Atticus zich terugtrekt uit de rechtszaak, maar hij besluit het door te zetten.

Suburra (1 seizoen)

In deze nieuwe serie wordt een badplaats in de buurt van Rome een gokparadijs en het strijdtoneel voor een machtige familie, de maffia en corrupte politici.

The Story of Diana (1 seizoen)

Kijk naar het bijzondere leven en de persoonlijke problemen van de overleden prinses Diana aan de hand van interviews met haar broer en anderen die haar goed kenden.

Franca: Chaos and Creation

Een documentairemaker breng het leven in beeld van zijn moeder, Franca Sozzani, de redacteur van de Italiaanse Vogue en een provocateur in de modewereld.

Good Witch (3 seizoenen)

De serie volgt net als in de filmreeks Cassie Nightingale, een goedaardige heks die neer is gestreken in Middleton. De serie pakt het verhaal een aantal jaren na de filmreeks op als Cassie haar man heeft verloren en overblijft met hun tienerdochter en haar stiefkinderen maar de serie zelf draai ook om het wel en wee van de inwoners van Middleton.

Hotel Beau Séjour 1 seizoen

In de tiendelige dramareeks Beau Séjour moet het vermoorde meisje Kato haar eigen moordzaak oplossen. Haar grootste hindernis: ze is dood. Maar als ze dood is, waarom loopt ze dan nog rond? Niemand hoort of ziet haar. Gaandeweg ontdekt Kato dat er vijf mensen zijn die haar wel nog zien en horen. Sommigen van hen kent ze, anderen niet. Wat is er met haar gebeurd op de avond van haar dood? En waarom zijn er vijf zieners, net die vijf?

Lockup: Disturbing the Peace

Neem een kijkje achter de muren van enkele van de meest beruchte gevangenissen om een expliciet idee te krijgen van het dagelijkse leven van bewakers en gedetineerden.

Gomorra 2 seizoenen

Maffia-activiteit in Napels staat centraal in de serie Gomorra, die zich richt op de interne strijd nadat het hoofd van een familie gevangen is genomen.

Welke van deze series en documentaires ga jij kijken?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply naomi oktober 9, 2017 at 15:36

    Ben benieuwd naar the overnight!

    x

  • Reply Rowan oktober 9, 2017 at 17:22

    Ik wil The Good Witch wel graag zien, lijkt me leuk in oktober, met Halloween dat eraan komt!

  • Leave a Reply