Netflix

Nieuw op Netflix: week 40

Een nieuwe week en dat betekent dat er weer een heleboel films en series zijn verschenen op Netflix. Wij zetten ze voor je op een rijtje.


Chesapeake Shores (seizoen 4)
Abby O’Brien Winters keert terug naar haar geboortestad van Chesapeake Shores, Maryland, na ontvangst van een paniek telefoontje van haar jongere zus Jess, die de herberg in Eagle Point heeft gerenoveerd. Abby’s veeleisende carrière, echtscheiding en jonge dochters, hebben haar zo bezig gehouden dat ze nog niet eens heeft gedacht aan de stad die haar vader heeft gebouwd. Het redden van de herberg van haar zus uit executie betekent omgaan, niet alleen met haar gebroken gezin, maar ook met Trace Riley, de man die ze tien jaar geleden verliet. Hij lijkt een obstakel, maar wordt een onverwachte bondgenoot en een tweede kans op het vinden van liefde.


Rumor has it…
Sarah Huttinger (Jennifer Aniston) is in de war. Ze heeft eindelijk ingestemd om met haar vriend Jeff (Mark Ruffalo) te trouwen, maar ze is niet helemaal zeker of dit is wat ze wil. Nu ze onderweg naar huis is om de bruiloft van haar zusje bij te wonen en veel tijd moet doorbrengen met haar familie, ontdekt ze een goed behouden familiegeheim. Dat geheim heeft zijn weerslag op de hele generatie vrouwen binnen de Huttinger-familie. Als Sarah gaat twijfelen aan haar achtergrond, gaat zij op zoek naar de man, die waarschijnlijk alle antwoorden heeft.


First Kiss
First Kiss is een klein, maar succesvol cosmeticabedrijf gespecialiseerd in lipstick. Het bedrijf staat onder leiding van Susan (Leontine Borsato), die wordt bijgestaan door Bobby en Marlin (Marije Zuurveld en Jeroen van Holland). De grote concurrent van First Kiss is Couleur de Paris, een cosmeticabedrijf geleid door Jeanette (Caroline De Bruijn) en haar dochter Germaine (Stijn Fransen). Jeanette is een meedogenloze zakenvrouw die First Kiss wil overnemen. Als Susan een overname weigert, zint Jeanette op wraak. Ze zal er alles aan doen om First Kiss kapot te maken.


The Big Bang Theory (seizoen 12)
De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.


Arthdal Chronicles (seizoen 1)
In het mythische land Arth strijden de bewoners van de eeuwenoude stad Arthdal en de omliggende gebieden om de macht terwijl ze een nieuwe samenleving opbouwen.


Living Undocumented (seizoen 1)
Living Undocumented volgt acht immigrantenfamilies zonder papieren die zich vrijwillig hebben gemeld om hun verhalen te vertellen terwijl ze worden geconfronteerd met mogelijke deportatie. Variërend van schrijnend tot hoopvol, verlichten en humaniseren hun reizen het complexe Amerikaanse immigratiesysteem en verbeelden ze de worstelingen die velen moeten doorstaan in hun zoektocht naar de Amerikaanse droom.


Solteras
Ana wordt verlaten door de man die ze dacht te trouwen. Ze gaat een cursus volgen voor alleenstaande vrouwen die op zoek zijn naar tips voor de liefde. Ze ontdekt er meer dan ze had verwacht. Samen met een groep single vrouwen maakt ze een reeks tegenvallende avonturen mee, waardoor ze na gaat denken over haar eigen leven.

Peaky Blinders (seizoen 5)
De nieuwe afleveringen van ons favoriete gangsterdrama spelen zich af rond de financiële crisis van 1929 die de wereld in chaos stort. Sam Claflins nieuwe personage, een politicus, benadert Tommy met een gedurfde visie voor Engeland, maar gaat hij daar in mee?

Raising Dion
Een weduwe probeert het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.

Welke film of serie op Netflix ga jij sowieso kijken? 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply