Netflix

Nieuw op Netflix: week 40

De maand oktober is op Netflix goed begonnen: er werden maar liefst 48 films en series toegevoegd aan het aanbod! 

Ted

Deze comedy vertelt het verhaal van John Bennett, een volwassen man die zijn leven deelt met een teddybeer: Ted. John mocht als kind een wens doen en zo kwam Ted tot leven. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.

Accepted

Accepted is een komedie van de makers van Liar Liar en Bruce Almighty, waarin we de belevenissen volgen van de onfortuinlijke lanterfanter Bartleby “B” Gaines (Justin Long – Jeeper Creepers). Als “B” en zijn vrienden worden geweigerd op alle scholen, besluiten ze dit probleem te omzeilen door zelf een school op te richten! Al gauw is het een chaos van mooie meiden in bikini, feesten bij het zwembad en een enorme kater – hoe kunnen de studenten de autoriteiten ervan overtuigen dat de nepschool wel degelijk legitiem is.

Passenger

Op een routinereis door de ruimte naar een verre kolonie worden twee passagiers door een storing 90 jaar te vroeg ontwaakt uit hun hyperslaap. Jim en Aurora zullen de rest van hun leven op het luxe ruimteschip moeten verblijven en al snel beginnen ze voor elkaar te vallen. De intense aantrekkingskracht tussen beiden valt niet te ontkennen, totdat ze erachter komen dat het ruimteschip in groot gevaar is. Met 5000 slapende bemanningsleden op het spel kunnen alleen Jim en Aurora een ramp voorkomen.

Hunt for the Wilderpeople

Ricky, een opstandig stadskind die is opgegroeid met hip-hop en pleeggezinnen, krijgt het een nieuwe start op het Nieuw-Zeelandse platteland. Hij voelt zich al snel thuis in het nieuwe pleeggezin: de lieve tante Bella, de chagrijnige oom Hec en hun hond Tupac. Als Ricky door een tragische gebeurtenis weer in een ander gezin dreigt te worden geplaatst, slaan hij en Hec op de vlucht in de wilde ‘bush’. Een nationale klopjacht zit hun op de hielen en de kersverse bandieten staan voor een keuze: ten ondergaan of hun verschillen overwinnen en als gezin overleven. Deze film is echt heel leuk, absolute aanrader!

Operation Finale

In 1960 gaan Israëlische spionnen op een gedurfde missie om de beruchte nazioorlogsmisdadiger Adolf Eichmann voor het gerecht te brengen. Gebaseerd op feiten.

Private Life

Het lukt een stel van begin 40 niet om kinderen te krijgen en ze hebben bijna geen opties meer. Maar dan gloort er hoop aan de horizon als een stiefnicht op bezoek komt.

Goat

Een student pakt zijn normale leven weer op nadat hij is mishandeld. Hij gaat bij de studentenvereniging van zijn broer, maar de ontgroening maakt het alleen maar erger.

Verder kwamen er nieuwe afleveringen van Better Call Saul, The Good Place en Chesapeake Shores.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply