Netflix

Nieuw op Netflix: week 4

Een nieuwe week, tijd om de nieuwe films, series en documentaires op een rijtje te zetten die afgelopen week op Netflix zijn verschenen. 

Scary Movie 3

Het derde deel van de beroemde filmreeks Scary Movie staat op Netflix! Gek dat deel 1 en 2 niet op Netflix staan, maar deel 3 dan weer wel!

The Wave

Als de bergwand die grenst aan een prachtig Noors fjord verschuift, zou dat een tsunami van 80 meter hoog veroorzaken die het plaatsje Geiranger na 10 minuten bereikt. En wegvaagt.

Blockbuster

Jérémy werd gedumpt om een video die hij maakte voor zijn zieke vader. Verdrietig bedenkt hij een ingewikkeld plan om Lola die gek is op superhelden, terug te winnen.

Teenage Mutant Ninja Turtles 2

Jouw favoriete pizza-etende schildpadden Michelangelo, Donatello, Leonardo en Raphael zijn terug in een actie-avontuur waar je van begin tot eind van in een deuk ligt.

Wedding unplanned (Jour J)

De vriendin van Mathias vindt een visitekaartje van een weddingplanner in zijn zak. Nu is hij opeens verloofd en huurt hij zijn minnares in om de grote dag te plannen!

Verder zijn er een heleboel nieuwe afleveringen van je favoriete series verschenen op Netflix. Zo is er bijvoorbeeld weer een nieuwe aflevering van Riverdale, Dynasty, Crazy Ex-Girlfriend, The Good Place, Arrow, The Flash en Supergirl verschenen.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Evi januari 29, 2018 at 10:36

    Deze week zijn er naar mijn gevoel niet heel veel goede programma’s online gekomen. Maar dat kan ook niet altijd natuurlijk.

  • Reply Kelly januari 30, 2018 at 09:27

    The wave wil ik nog bekijken!

  • Leave a Reply