Netflix

Nieuw op Netflix: week 4 2020

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! In dit artikel zetten we, net als altijd, de leukste nieuwste titels op een rijtje die op Netflix zijn verschenen vorige week!

Chilling Adventures of Sabrina (S03)

Magie en kattenkwaad versmelten als de mensenheks Sabrina laveert tussen twee werelden: haar leven als sterfelijke tiener en haar familieroeping, de Kerk van de Nacht.

October Faction (S01)

Dit familiedrama wordt echt monsterlijk als ouders Fred en Deloris jagen op het bovennatuurlijke en de tweeling Viv en Geoff hun eigen vreemde geheimen hebben.

The Ghost Bride (S01)

Malakka, eind 19e eeuw. Li Lan komt in het hiernamaals terecht en raakt verwikkeld in een mysterie rond de sinistere overleden zoon van een rijke familie.

Valerian and the City of a Thousand Planets

In opdracht van de minister van Defensie gaan twee agenten op missie naar een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen. Een duistere kracht bedreigt dit vredige leven.

Bigfoot Junior

Wanneer de 13-jarige Adam het mysterie rondom zijn verdwenen vader op probeert te lossen komt hij er achter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot. Terwijl vader en zoon samen proberen de verloren tijd in te halen komt Adam er achter dat hij net als zijn vader beschikt over superkrachten. Maar wat ze niet weten is dat het nare bedrijf HairCo hen op de hielen zit en Bigfoot wil vangen om testen met zijn bijzondere DNA te doen.

The Goop Lab (S01)

Een nieuwsgierige Gwyneth Paltrow neemt samen met haar goop-team psychedelica, de werking van energie en andere uitdagende wellnessthema’s onder de loep.

Rise of Empires: Ottoman

De Ottomaanse sultan Mehmet II voert een epische strijd om de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel en beïnvloedt eeuwenlang de geschiedenis.

The Ranch (S08)

Een voormalig footballfenomeen, zijn oudere broer en hun vader, die veehouder is, proberen samen een ranch op het platteland te runnen en met elkaar te leren leven.

Verder verschenen er weer nieuwe afleveringen van Riverdale, The Good Place, Supergirl en Arrow.

Welke film of serie wil jij sowieso op Netflix zien? 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Netflix voegt 59 nieuwe titels toe in week 5 van 2020 februari 3, 2020 at 11:08

    […] Bekijk hier de titels van vorige week op Netflix […]

  • Leave a Reply