Netflix

Nieuw op Netflix: week 4

Maar liefst 39 nieuwe titels zijn toegevoegd afgelopen week op Netflix. Wij zetten de leukste voor jou op een rijtje!

Serenity

‘Serenity’ volgt het verhaal van een kapitein van een vissersboot in de Caraïbische eilanden. Zijn leven krijgt een nieuwe wending wanneer zijn mysterieuze verleden hem lijkt te achtervolgen. Het gevolg is dat hij verstrikt raakt in een wereld waar niet alles is wat het lijkt.

The Good Place (seizoen 3)

Door een vergissing belandt de egoïstische Eleanor Shellstrop na haar dood op de Goede Plaats. Ze wil er absoluut blijven en besluit daarom een beter mens te worden.

Suits (seizoen 6)

Mike Ross is een luie maar briljante schoolverlater die zonder een diploma bij een sollicitatie gesprek terecht komt met een van de beste advocaten in New York: Harvey Specter. Harvey heeft het eigenlijk wel gehad met de standaard afgestudeerde rechtenstudent en neemt een gok door Mike aan te nemen na het zien van zijn talenten en zijn fotografisch geheugen.

Unbreakable Kimmy Schmidt (seizoen 4)

De totaal wereldvreemde Kimmy wordt gered van een apocalyptische sekte en in New York terechtkomt, moet ze in een wereld leven waarvan ze dacht dat deze niet meer bestond.

Baywatch

‘Baywatch’ volgt de toegewijde strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson). Mitch maakt kennis met een nieuwe rekruut, Matt Brody (Zac Efron), een winnaar van Olympisch goud die zichzelf en zijn reputatie continu op het spel zet. Terwijl het Baywatch team het strand veilig probeert te houden krijgen ze ook te maken met moord, corruptie en drugs.

Examen de Conciencia 

Via interviews met slachtoffers, geestelijken, journalisten en andere betrokkenen worden beschuldigingen van kindermisbruik binnen de Spaanse katholieke kerk onderzocht.

Polar

Duncan Vizla is ’s werelds nummer 1 huurmoordenaar. Hij wordt echter een jaartje ouder en besluit dat het tijd is om te stoppen. Dit wordt door zijn opdrachtgevers gezien als een groot gevaar en ze huren enkele jongere, snellere moordenaars in om Vizla uit te schakelen.

Black Earth Rising (seizoen 1)

Juridisch onderzoeker Kate Ashby is geadopteerd door een mensenrechtenadvocaat na de genocide in Rwanda en ziet haar verleden onder ogen nu ze oorlogszaken aanneemt.

Kingdom (seizoen 1)

Als er in een koninkrijk vreemde geruchten gaan over de zieke koning, wordt de kroonprins de enige hoop tegen een mysterieuze plaag die zich verspreidt over het land.

Conversations with a Killer: Ted Bundy Tapes (seizoen 1)

Recente interviews, archiefbeelden en geluidsopnames vanuit de dodencel schetsen een onthutsend portret van de bekende seriemoordenaar Ted Bundy.

Innocent (seizoen 1)

In een vredig plattelandsstadje raken een gepensioneerde commissaris en zijn gezin verwikkeld in een moordmysterie vol schokkende, verborgen geheimen.

Every Day

De zestienjarige Rhiannon wordt verliefd op een mysterieuze ziel genaamd A. Deze bewoont elke dag een ander lichaam. Rhiannon en A voelen een onvergelijkbare band en doen er dan ook alles aan om elkaar dagelijks terug te vinden. Telkens weer voelen ze meer voor elkaar en dat eist zo zijn tol voor de tortelduifjes. Uiteindelijk zullen ze een levensveranderende beslissing moeten nemen.

While We’re Young

Josh (Stiller) was ooit een veelbelovende jonge documentairemaker, maar het lukt ‘m al tien jaar niet om z’n film af te maken. En inmiddels is hij ook niet jong meer. Een ontmoeting met de zorgeloze twintigers Darby (Seyfried) en Jamie (Driver) blaast het huwelijk van Josh en Cornelia (Watts) nieuw leven in.

The Hunger Games: Mockingjay Part II

Terwijl Panem meegesleurd wordt in een allesomvattende oorlog, maakt Katniss zich op voor de finale confrontatie met President Snow. Samen met haar trouwste vrienden, waaronder Gale, Finnick en Peeta, en een team uit District 13 beslist ze haar leven te riskeren om President Snow uit te schakelen. 

Divergent: Allegiant Part I

Tris en Four proberen te ontsnappen aan de muur die hun scheidt van Chicago. Het is de eerste keer dat ze buiten de muur komen en ze laten de enige stad achter die ze ooit hebben gekend. Ze maken kennis met een heel nieuwe wereld die veel meer risico met zich meebrengt dan ooit tevoren.

Welke film of serie wil jij absoluut zien op Netflix?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly januari 28, 2019 at 21:58

    Wauw, Hunger Games heb ik echt lang niet gezien!

  • Leave a Reply