Netflix

Nieuw op Netflix: week 39

Een nieuwe week, dat betekent een heleboel nieuwe films en series op Netflix! En deze week extra veel! Om het overzichtelijk te houden zetten we alle leuke nieuwkomers op Netflix voor je op een rijtje. 

Step Up: All In

Step Up fans opgelet! Deel 5 staat op Netflix sinds deze week! Streetdancer Sean Asa verlaat Miami om in Hollywood roem en rijkdom te vinden. Daar wordt hij geconfronteerd met de minimale kans van slagen in de professionele danswereld.

How to lose a guy in 10 days

Deze romkom-klassieker moet je gezien hebben! Ik heb deze film al zo vaak gezien dat het niet meer op twee handen te tellen is. Hij blijft gewoon leuk! Benjamin gaat de weddenschap aan dat hij elke vrouw in 10 dagen verliefd op hem kan laten worden. Andy moet voor haar blad schrijven over hoe je in 10 dagen van een man af kan komen. Kort daarna ontmoeten ze elkaar in een kroeg.

Grease

YES! Sinds deze week staat Grease op Netflix. Danny en Sandy hebben een vakantieromance, maar gaan daarna terug naar hun eigen leventje. Dan blijken ze opeens op dezelfde middelbare school te zitten. De nog sluimerende liefde moet echter in eerste instantie het onderspit delven aan de reputaties op school waar Sandy te braaf is voor de stoere Danny. De highschool-film der highschool-films! 

Out of Thin Air

IJsland 1976. Zes verdachten bekennen twee gewelddadige moorden. Het strafrechterlijk onderzoek dat hierop volgt tart alle verbeeldingen. Niemand had zoiets ooit meegemaakt. Deze documentaire begint 40 jaar nadat zes mensen werden veroordeeld voor twee vreemde moorden in IJsland en toont aan dat een bekentenis niet altijd waar is.

Our Souls at Night

Addie Moore klopt onverwacht aan bij haar buurman Louis Waters. Haar echtgenoot is, evenals de vrouw van Louis, jaren geleden overleden en ondanks dat ze al decennia lang buren zijn, hebben ze zelden contact gehad. Hun kinderen wonen ver weg en Addie en Louis zijn alleen achtergebleven in hun te grote huizen. Addie probeert een band op te bouwen in een poging om samen nog wat van de rest van hun leven te maken.

Long Shot

Als Juan Catalan wordt opgepakt voor een moord die hij volgens hem niet heeft gepleegd, baseert hij zijn verdediging op de onbewerkte beelden van een populaire tv-serie.

Bad Santa 2

Willie Soke is nog geen steek veranderd. Samen met zijn gewiekste partners Marcus (Tony Cox) en Thurman Merman (Brett Kelly) hebben ze het dit keer voorzien op een charitatieve instelling die geleid wordt door de charmante Diane (Christina Hendricks). Ze zetten een ingenieus plan in elkaar om met het geld weg te komen. Ze worden echter gedwarsboomd wanneer Willie’s moeder, Sunny Soke (Kathy Bates), onverwacht langskomt.

Apartment 23 (2 seizoenen)

June verhuis naar New York voor haar nieuwe werk, maar eenmaal aangekomen blijkt het bedrijf failliet. Ze gaat op zoek naar een huis en vindt een appartement bij Chloe. Dit blijkt een gemene dame die niet altijd het best voor heeft met June.

Touch (2 seizoenen)

Martin Bohm (Kiefer Sutherland) is een alleenstaande vader van zijn zoon, Jake. Jake spreekt niet en vertoont ongewoon gedrag, hij kan gebeurtenissen voorspellen door middel van cijfers, en dient daarom geïnstitutionaliseerd te worden. Bohm schakelt een progressor in om te achterhalen wat zijn zoon probeert te vertellen.

Poeh’s Lollifantenfilm

Persoonlijk werd ik hier héél gelukkig van, OMG! Dit was vroeger echt een van mijn lievelingsfilms. En ik voel totaal geen schaamte als ik zeg dat ik van plan ben deze binnenkort te gaan kijken, heerlijk jeugdsentiment!

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.