Netflix

Nieuw op Netflix: week 39

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe titels op Netflix! Ben jij benieuwd welke titels er allemaal zijn toegevoegd op Netflix? Wij zetten het weer voor je op een rijtje.

The Politician (1 seizoen)

De rijke Payton weet al van kinds af aan dat hij president zal worden. Maar eerst moet hij door het verraderlijkste politieke landschap navigeren: de middelbare school.

Skylines (1 seizoen)

Een hiphopproducer raakt verzeild in het geweld van de georganiseerde misdaad als hij tekent bij een platenlabel dat de spil vormt van een dodelijke drugshandel.

Vis a vis (seizoen 4)

Yes! Seizoen 4 van Vis a vis staat op Netflix! Fans van de super spannende Spaanse bajes-show Vis a Vis kunnen afscheid gaan nemen: dit is het laatste seizoen. Ga jij kijken?

In The Shadow of the Moon (2019)

Het leven van een rechercheur gaat langzaam bergafwaarts door zijn obsessie voor een mysterieuze seriemoordenares die op een onbegrijpelijke manier te werk gaat.

Misconduct

Academy Award-winnaars Al Pacino en Anthony Hopkins schitteren voor het eerst samen in Misconduct, een huiveringwekkende thriller. Een ambitieuze advocaat (Josh Duhamel) raakt verwikkeld in een machtsstrijd tussen een corrupte farmaceuticagigant (Anthony Hopkins) en diens senior partner (Al Pacino.) Als er een dode valt, moet hij zich haasten om de waarheid boven water te krijgen voordat hij alles verliest.

Verder staan er nieuwe afleveringen op Netflix van The Good Place (S04E01), When the Camellia Blooms (S01E02), Explained (S02E01), Arthdal Chronicles (S01E16) en Chesapeake Shores (S04E05).

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply