Netflix

Nieuw op Netflix: week 39

In de laatste week van september heeft Netflix 23 titels toegevoegd aan het aanbod. Net als iedere week geven we je weer een update van welke films en series er allemaal weer op staan. 

Eat Pray Love

Liz Gilbert gelooft dat er meer is in het leven dan een man, een huis en een carrière en neemt een radicale stap: ze gaat een jaar lang alleen op reis. Tijdens haar zoektocht naar zichzelf komt ze terecht in Italië, India en Bali. In Italië leert ze wat goed eten is, in India ontdekt ze de kracht van meditatie en op Bali ontmoet ze haar grote liefde.

Annie

In deze moderne versie van de geliefde musical klassieker ANNIE speelt Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) het vrolijke en stoere meisje Annie. Haar ouders lieten haar achter toen ze een baby was met de belofte haar ooit weer op te halen. In de tussentijd heeft ze een zwaar bestaan bij haar gemene pleegmoeder Miss Hannigan. Alles verandert wanneer de rijke politicus Will Stacks – op aanraden van zijn briljante assistente Grace en zijn campagne-adviseur Guy – Annie onder zijn hoede neemt. Stacks hoopt hierdoor stemmen te winnen en verkozen te worden tot burgemeester van New York. Hij ziet zichzelf als Annie’s reddende engel. Of is het tegenovergestelde het geval en redt Annie de serieuze politicus met haar ontwapenende karakter en positieve kijk op het leven?

Hold the Dark

In de ijzige winter van Alaska zoekt een natuurkenner naar wolven die een jongen zouden hebben gedood. Maar al snel raakt hij verwikkeld in een huiveringwekkend mysterie.

Two Catalonias

Wetgevers en activisten met tegenstrijdige ideologieën spreken in deze documentaire over de complexiteit van de Catalaanse politiek en de strijd om onafhankelijkheid.

Lessons From a School Shooting: Notes from Dunblane

Twee priesters, de één uit het Schotse Dunblane en de ander uit Newtown in Connecticut, krijgen een band met elkaar door schooltragedies die zich 16 jaar voordeden.

The 9th Life of Louis Drax

Louis Drax maakt een bijna dodelijke val op zijn negende verjaardag en belandt in een coma. De jonge Louis heeft al een leven vol bijna fatale ongelukken achter zich. Dr. Allen Pascal vermoedt kwade opzet en is vastbesloten om de vreemde omstandigheden waarin het ongeval plaatsvond te onderzoeken.

Verder verschenen er nieuwe afleveringen van de series: A Taiwanese Tale of Two Cities, The Good Place, Chef’s Table, Reboot: The Guardian Code, Skylanders Academy, Mr. Sunshine en Better Call Saul. In oktober gaat het nieuwe aanbod helemaal los! Zo gaan de series Riverdale en Dynasty weer van start!

Bekijk alles op Netflix!

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Kelly oktober 1, 2018 at 20:23

    Ik ben erg benieuwd naar Annie!

  • Reply Edriënne oktober 2, 2018 at 20:49

    Ik kan niet wachten op Dynasty! <3

  • Leave a Reply