Netflix

Nieuw op Netflix: week 38

Een nieuwe week, dat betekent nieuwe films en series op Netflix! Om het een beetje makkelijk voor je te maken, hebben we de leukste films en series die verschenen zijn afgelopen week voor je op een rijtje gezet. 

Fuller House seizoen 3

Goed nieuws voor Fuller House fans! Seizoen 3 van Fuller House staat namelijk sinds afgelopen week op Netflix.

Gaga: Five Foot Two

Volg pop-provocateur Lady Gaga bij de release van een nieuw album, de voorbereiding op haar Super Bowl-optreden en haar strijd met lichamelijke en emotionele problemen. Oeh, deze gaan we kijken, heel benieuwd naar! De trailer ziet er veelbelovend uit in ieder geval.

Justin Bieber: Never Say Never

Beliebers opgelet! De documentaire van Justin Bieber ‘Never Say Never’ staat weer op Netflix! Hij heeft er een tijdje geleden al opgestaan, maar nu is hij dus weer terug! Heel cute wel, hier is Bieber nog zo’n jonkie!

The Godfather: Part III

In het laatste deel van de trilogie probeert de inmiddels grijs geworden Michael het familiebedrijf uit de illegaliteit te halen, maar hij vergiet nog meer bloed.

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.