Netflix

Nieuw op Netflix: week 38


Een nieuwe week, dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! Wij zetten weer op een rijtje welke nieuwe titels er afgelopen week allemaal bij zijn gekomen.

Tonio

Op 23 mei 2010 wordt de 21-jarige Tonio van der Heijden door een auto geschept en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overlijdt. Het leven van zijn ouders, die hun enige zoon op de intensive care zien overlijden, verandert drastisch. Zijn bestaan laat een fantoompijn achter bij zijn ouders, die in alles om hen heen en in henzelf aan hem herinnerd worden. Ze rouwen, maar moeten ook proberen te voorkomen dat hun eigen levens in een neerwaartse spiraal van verdriet terechtkomen.

Maniac (seizoen 1)

Twee mensen met problemen (Emma Stone en Jonah Hill) krijgen een band tijdens een farmaceutisch onderzoek waarbij een arts met een moedercomplex en een emotioneel complexe computer bij betrokken zijn.

Star Wars Episode 8: The Last Jedi

Na haar eerste stappen in de Jedi wereld gezet te hebben, vergezelt Rey Luke Skywalker op een avontuur met Leia, Finn en Poe om de mysteries van de Force en geheimen uit het verleden te achterhalen.

The Good Cop (seizoen 1)

Tony Sr., is een voormalige NYPD-officier die de regels nooit wil volgen. Tony Jr. die ook werkt bij de politie in New York, volgt de regels wel.

Nappily Ever After

Violet heeft het allemaal: de perfecte baan, de perfecte relatie en perfect haar. Maar dan gaat het mis. Wat gebeurt er wanneer het niet volstaat om perfect te zijn? Na een incident bij de kapper begint ze zich ineens af te vragen of ze wel het leven leidt dat ze wil leiden, of dat ze simpelweg doet wat van haar verwacht wordt…

Fences

Troy Maxson, een Afro-Amerikaanse vader, werkt bij een schoonmaakbedrijf in Pittsburgh. Eens droomde hij van een professionele honkbalcarrière, maar toen de major leagues eindelijk zwarte spelers toelieten was hij te oud. Hij probeert een goede echtgenoot en vader te zijn, maar de verloren droom vreet nog steeds aan hem, wat ervoor zorgt dat hij een besluit neemt dat zijn familie verscheurt.

Welke films en/of series ga jij kijken?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly september 24, 2018 at 19:18

    Fences klinkt goed!

  • Leave a Reply