Netflix

Nieuw op Netflix: week 38

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe titels op Netflix! We zetten, zoals iedere week, de hoogtepunten weer voor je op een rijtje.

We’re the Millers

Een kleine dealer heeft een schuld bij zijn leverancier en besluit een grote hoeveelheid wiet vanuit Mexico te smokkelen. Hij stelt een nepfamilie samen als dekmantel.

Between Two Ferns: The Movie

Bewapend met ongemakkelijke vragen houdt Zach Galifianakis bekende journalistieke gesprekken in zijn no budget-talkshow.

Criminal

In de verhoorkamer voelen de rechercheurs de verdachten aan de tand en proberen ze de waarheid te achterhalen. Ze breken zelfs de regels en zetten alles op het spel.

Call me by your name

In de zomer van 1983 bouwt de 17-jarige Elio op het Italiaanse platteland een levensveranderende band op met Oliver, de charismatische onderzoeksassistent van zijn vader.

Jumanji: Welcome to the Jungle

Vier middelbare scholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.

Justice League

Batman stelt een team van superhelden samen, waaronder Wonder Woman, Aquaman, The Flash en Cyborg, om hun grootste vijanden tot op dat moment te verslaan.

Ik ben heel erg benieuwd naar Call me by your name. Welke film of serie ga jij sowieso kijken op Netflix?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply