Netflix

Nieuw op Netflix: week 37

Een nieuwe week, dat betekent dat er weer nieuwe films en series op Netflix staan. Wij zetten ze weer even voor je op een rijtje!

Once Upon a Time (seizoen 6)

In het zesde seizoen van Once Upon a Time zullen alle lopende verhaallijnen een besluit krijgen. Dit zesde seizoen is namelijk niet het laatste seizoen van de serie, maar wel een afronding. Vanaf het zevende seizoen komt er namelijk een zogenaamde ‘soft reboot’. Een deel van de cast wordt vernieuwd en er komen nieuwe verhalen. Maar zover is het dus nog niet, want eerst gaan we alle huidige verhalen afronden in Once Upon a Time seizoen 6.

American Vandal (seizoen 1)

Een (waargebeurde) satire die de nasleep laat zien van een jongeren stunt op een middelbare school, waar zevenentwintig auto’s gevandaliseerd waren met fallische beelden.

First They Killed My Father

Een onverschrokken beeld van het Rode Khmer-bewind van terreur en genocide vanuit het oogpunt van een vijfjarige overlevende die in 1975 werd afgezonderd van haar familie. De Cambodjaanse Loung Ung leeft in Phnom Penh, en is een van de zeven kinderen van een hoogwaardigheidsbekleder bij de overheid. Wanneer Pol Pot’s Rode Khmer Phnom Penh binnenstormt dreigt haar vader direct geëxecuteerd te worden. Het gezin ontvlucht daarom meteen de stad. Ze gaan van dorp naar dorp, en proberen hun identiteit verborgen te houden. Uiteindelijk gaan de familieleden uit elkaar om te kunnen overleven, zodat de jonge Loung Ung er nu alleen voor staat…

Strong Island

Op 7 april 1992 wordt op Long Island (New York) de zwarte 24-jarige onderwijzer William Ford, Jr vermoord door Mark Reilly, een blanke 19-jarige monteur. Hoewel Ford ongewapend is, wordt hij aangemerkt als hoofdverdachte, terwijl hij nota bene zelf vermoord werd. In deze documentaire onderzoekt Yance Ford de moord op zijn broer, ingegeven door racisme, de vrijspraak van de moordenaar en de reactie daarop van zijn familie.

Taken 1, 2 en 3

Bryan (Liam Neeson) is een overbezorgde vader, die gescheiden is van zijn vrouw (Famke Janssen). Als zijn dochter naar Parijs wil staat hij dit met tegenzin toe. Als ze dan in handen komt van vrouwenhandelaren, reist hij naar Parijs af om haar te zoeken, waarbij zijn bij de Geheime Dienst opgedane ervaring goed van pas komt…

American Horror Story (6 seizoenen)

American Horror Story draait om het gezin The Harmons. Het gezien bestaat uit vader Ben, moeder Vivien en dochter Violet . Het gezin verhuist van Bosten naar Los Angeles om zich te verzoenen met angsten uit het verleden.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply fleur september 19, 2017 at 21:20

    OMG! Taken heb ik een paar jaar terug gezien en toen ik dit las heb ik hem weer gezien. Nog steeds een geweldige film!

  • Leave a Reply