Netflix

Nieuw op Netflix: week 37

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! Afgelopen week zijn er 29 nieuwe titels toegevoegd. Kijk je mee welke?

Batman Begins

Na de moord op zijn ouders, traint Bruce Wayne met een duistere organisatie en keert terug naar Gotham City om misdaad te bestrijden onder een nieuwe naam.

Tall Girl

Na jaren worstelen lukt het de 1,85 meter lange Jodi haar onzekerheden te overwinnen. Dan raakt de tiener verstrikt in een driehoeksverhouding op haar highschool.

Trainwreck

Al sinds ze een klein meisje was heeft Amy (Amy Schumer) moeten horen van haar deugniet van een vader dat monogamie niet iets realistisch is. Nu schrijft Amy artikelen voor een tijdschrift en leeft ze volgens de motto van haar vader; ongeremd en vrij van verstikkende, saaie, romantische relaties. In de werkelijkheid zit Amy eigenlijk in een sleur. Ze merkt dat ze begint te vallen voor het onderwerp waar ze een artikel over aan het schrijven is, namelijk een charmante en succesvolle sportarts genaamd Aaron Conners. Amy begint haarzelf af te vragen of er, dankzij de sportarts die haar erg leuk vind, meer zit in relaties dan zij altijd had gedacht.

Unbelievable (seizoen 1)

Een jonge vrouw wordt beschuldigd van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken een reeds identieke aanvallen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Marianne

Een beroemde schrijfster van horrorverhalen ontdekt bij terugkomst in haar geboorteplaats dat de boze geest uit haar nachtmerries nu ook de echte wereld onveilig maakt.

Monarca

Ana María keert na 20 jaar terug naar Mexico om de leiding te nemen over het tequila-imperium van haar familie, dat ten onder dreigt te gaan door corruptie en geheimen.

The I-Land (seizoen 1)

In deze scifi-avonturenserie ontwaken tien mensen op een verraderlijk eiland. Ze herinneren zich niets en ontdekken al snel dat deze wereld niet is wat het lijkt.

Naar welke serie of film ben jij benieuwd? 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply