Netflix

Nieuw op Netflix: week 37

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! Er zijn afgelopen week 33 nieuwe titels toegevoegd. Welke wil jij sowieso nog zien? 

Bella Donna’s

Drie beste vriendinnen Amy (Kiki van Deursen), Jasmijn (Carolien Spoor) en Sasha (Eva Laurenssen) besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De drie vrouwen komen erachter dat iets als parachute springen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht #3 op de lijst; het vinden van ware liefde…

Coco

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Hij wil dolgraag net zo beroemd worden als zijn idool Ernesto de la Cruz, maar muziek is verboden in zijn familie. Op mysterieuze wijze komt Miguel op de Dag van de Doden in het kleurrijke Dodenrijk terecht. Daar ontmoet hij Héctor en samen gaan ze op reis om het echte verhaal achter Miguels familiegeschiedenis te ontdekken.

Shooter (laatste aflevering seizoen 3)

Een hoog onderscheiden ex-marinier keert als sluipschutter terug om een moordaanslag op de president te voorkomen, maar wordt al gauw zelf van moord beschuldigd. Dit is de laatste aflevering van Shooter, want er is bekendgemaakt dat er geen nieuw seizoen meer komt van deze serie.

The Angel

Nu zijn land zich opmaakt voor oorlog, legt de hoge Egyptische ambtenaar Ashraf Marwan contact met Israël. Er begint een duister spionagespel met een hoge inzet.

The Land of Steady Habits

Nadat Anders zijn vrouw en baan heeft verlaten, begint hij aan een onhandige, hartverscheurende zoektocht om weer geluk in zijn verscheurde leven te vinden.

Bekijk alles op Netflix.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply