Netflix

Nieuw op Netflix: week 36


Een nieuwe week, dat betekent weer nieuwe titels op Netflix! Benieuwd welke films en series er afgelopen week zijn verschenen op Netflix? Lees dan dit artikel.

Room (2015)

Voor Jack is de kamer zijn wereld: de plek waar hij geboren is, waar hij en zijn moeder eten en slapen, spelen en leren. Maar terwijl dit voor Jack als thuis voelt, ervaart zijn moeder het als een gevangenis. Dankzij de intense liefde voor haar zoon heeft ze het voor elkaar gekregen om hem te laten opgroeien in een kleine kamer van ongeveer 3 bij 3 meter. Maar doordat Jack steeds nieuwsgieriger begint te worden, weet ze dat de kamer niet voor onbepaalde tijd als thuis gebruikt kan worden. Lees hier de recensie van Room

Finding Nemo (2003)

De clownvis Marlin leidt samen met zijn enige zoon Nemo een veilig leventje in het Great Barrier Reef bij Australië. Wanneer Nemo onverwachts weggehaald wordt van zijn thuis, en in het aquarium van een tandarts belandt, is het aan Marlin om hem te redden. Hij krijgt hierbij hulp van Dory, de vis met het slechtste kortetermijngeheugen en het grootste hart van de hele oceaan.

Fire Chasers (seizoen 1)

Documentaire fanaten opgelet! Deze docuserie toont hoe moedige brandweerlieden blussen, huizen beschermen en levens redden tijdens het natuurbrandseizoen van 2016 in het Californisch binnenland.

The Confession Tapes (1 seizoen)

In deze documentaire over waargebeurde misdaden worden moordzaken onderzocht, waarbij veroordeelden beweren dat hun bekentenis afgedwongen, onvrijwillig of vals is.

Hercules (1997)

Disney fans opgelet! Hercules, zoon van de Griekse god Zeus, wordt door de slechte Hades in een halfgod veranderd. Hercules wordt op aarde opgevoed en houdt zijn goddelijke kracht. Als hij achter zijn afkomst komt, krijgt hij van Zeus te horen dat hij eerst een echte held moet worden, om naar de berg Olympus te kunnen terugkeren.

When Love Happens (2014)

Huwelijksplanner Mo heeft zelf weinig geluk in de liefde. Ze is het organiseren van bruiloften helemaal zat en gaat zelf online op zoek naar de man van haar dromen.

Realityhigh (2017)

We love high school movies! Als de sullige scholiere Dani eindelijk aandacht krijgt van de jongen op wie ze lang verliefd is, vindt zijn ex, die via social media beroemd is geworden, dat niet leuk. 

Welke film of serie ga jij kijken? 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Naomi september 11, 2017 at 12:01

    Room is echt een hele goede film!

    x

  • Reply Rowan september 11, 2017 at 19:04

    Ohhh ik wilde Room al een lange tijd zien dus dat ga ik zeker nu eens doen! En Realityhigh lijkt me stiekem ook heel leuk, guilty pleasure alert haha.

  • Leave a Reply