Algemeen

Nieuw op Netflix: Week 36


Nu september officieel is aangebroken, heeft Netflix blijkbaar besloten dat de kerstfilms ook weer mogen! Vinden wij helemaal niet erg šŸ˜‰ Daarnaast zijn er nog een aantal andere topfilms toegevoegd. Hoog tijd om Netflix weer aan te zetten dus!

Mudholland Drive

Een vrouw met geheugenverlies op Mulholland Drive wordt geholpen door een actrice die in Hollywood haar dromen wil waarmaken in dit complexe, surrealistische verhaal.

Office Christmas Party

In ‘Office Christmas Party’ dreigt de CEO van een familiebedrijf de afdeling van haar feestende broer Clay te sluiten. Clay en zijn technisch directeur roepen hun collega’s bij elkaar en organiseren een groots kerstfeest in een poging om een potentiĆ«le klant te trekken dat moet leiden tot een verkoop waarmee ze hun baan kunnen redden. Het feest loopt al snel uit de hand.

City of Joy

Vrouwen die zijn verkracht in het door oorlog verscheurde Congo, worden opgevangen in City of Joy. Dit centrum helpt hen bij het herstellen van hun eigenwaarde en kracht.

La Femme la Plus Assassinee du Monde

In de jaren 30 in Parijs wordt een actrice die beroemd is om haar bloederige sterfscĆØnes, achtervolgd door een mysterieuze stalker en geesten uit haar verleden.

Next Gen

Als de eenzame Mai per ongeluk een supergeheime robot activeert, vormen ze een onwaarschijnlijke band. Samen pakken ze pestkoppen aan en dwarsbomen ze een snood plan.

First and Last (seizoen 1)

Volg de emotioneel beladen eerste en laatste dag van nieuwkomers en gevangenen voor wie de straf er bijna op zit in de gevangenis van Gwinnett County in Georgia.

Sierra Burgess is a Loser

Een verkeerd telefoonnummer leidt tot een romance tussen een slimme, onpopulaire tiener en een lieve sporter die denkt dat hij met een knappe cheerleader praat.

Iron Fist (seizoen 2)

Nadat al 15 jaar werd aangenomen dat hij dood was, keert Danny Rand terug. Met de kracht van de Iron Fist wil hij zijn verleden heroveren en zijn levenslot vervullen.

Atypical (seizoen 2)

Wanneer een tiener met een stoornis binnen het autismespectrum graag een vriendin wil, leidt zijn drang naar onafhankelijkheid tot zelfontdekking voor zijn hele familie.

Cable Girls (seizoen 3)

In de jaren 20 luiden vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij een revolutie in terwijl ze omgaan met romantiek, jaloezie en de moderne werkplek.

Thor: Ragnarok

Thor zit gevangen aan de andere kant van het universum. Hij moet in een race tegen te klok proberen om naar Asgard terug te keren om Ragnarok te stoppen. De vernietiging van zijn thuiswereld en het einde van de beschaving van Asgardian liggen nu in handen van een almachtige nieuwe bedreiging, de meedogenloze Hela.

American Gangster

Drugskoning Frank Lucas (Washington) profiteert van de aanwezigheid van het Amerikaans leger in Aziƫ tijdens de Vietnamoorlog om goedkoop drugs de VS in te smokkelen. Daarmee bouwt hij in rap tempo een groot imperium op. Echter krijgt politieagent Roberts (Crowe) lucht van zijn handige zaakje, en ook de corrupte agent Trupo heeft interesse in de zaak.

Valentine’s Again

Een magiƫr spreekt een spreuk uit over Katherine, die geen geluk in de liefde heeft. Nu moet ze Valentijnsdag steeds opnieuw beleven, totdat ze ware liefde heeft gevonden.

Naar welke films of series kijk jij uit?

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.