Netflix

Nieuw op Netflix: week 34


Netflix heeft afgelopen week een hoop nieuwe series toegevoegd! Benieuwd? Lees dan snel door.

Logan Lucky

‘Logan Lucky’ volgt het leven van de broers Jimmy en Clyde Logan. De twee proberen een vloek binnen de familie te keren. Dit proberen ze te doen door een overval te plegen tijdens een NASCAR-race op Charlotte Motor Speedway.

The Innocents (seizoen 1)

De tieners June en Harry lopen samen weg en worden meegesleept in een gevaarlijke en verwarrende nieuwe wereld wanneer June mysterieuze krachten blijkt te hebben.

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

De ongelukkige Jack Sparrow ziet het somber in, wanneer de geestpiraten onder leiding van zijn oude aartsvijand, de angstaanjagende kapitein Salazar, ontsnappen aan de Devil’s Triangle. Salazar en zijn crew zijn vastbesloten om elke piraat op zee, met inbegrip van Jack, te doden. Jack zijn enige hoop op overleving ligt in het zoeken naar de legendarische Trident of Poseidon, een krachtig artefact dat zijn bezitter de totale controle over de zee geeft.

The After Party

Een opkomende rapper gaat viral om allemaal verkeerde redenen. Op dat moment denkt hij dat zijn carrière voorbij is. Maar wanneer zijn beste vriend hem meeneemt naar een wilde afterparty in New York, krijgt hij nog één kans om het onmogelijke waar te maken.

The Magic Pill

Wat als de meeste van onze moderne ziektes eigenlijk alleen maar symptomen zijn van hetzelfde probleem? “The Magic Pill” is een documentaire over artsen, patiënten, wetenschappers, chef-koks, boeren en journalisten van over de hele wereld die hun mening uiten over het controversiële ketogene dieet dat de potentie zou hebben om veelvoorkomende ziektes uit te bannen. Dat zou gebeuren door het aanvaarden van vet als onze belangrijkste brandstof en zou een diepe belofte tonen in het verbeteren van de gezondheid van mensen, dieren en de planeet.

Karppi (seizoen 1)

Slechts enkele maanden na een tragisch verlies onderzoekt rechercheur Sofia Karppi de moord op een vrouw die banden heeft met een bouwbedrijf in Helsinki.

Great News (seizoen 1)

Een ambitieuze nieuwsproducente zit in een lastig parket als haar moeder besluit om weer te gaan werken en de nieuwste stagiaire wordt bij dezelfde tv-zender.

Follow This (seizoen 1)

Volg de verslaggevers van BuzzFeed tijdens hun onderzoek naar verschillende onderwerpen, van grappige internethypes tot veilige gebruiksruimten voor drugsverslaafden.

Welke series ga jij kijken?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly augustus 27, 2018 at 10:16

    Oeh, Pirates heb ik al gezien maar ga ik zeker nog eens kijken! 🙂

  • Leave a Reply