Netflix

Nieuw op Netflix: week 33

Een nieuwe week, dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! Het is bijna niet bij te houden wat er allemaal nieuw is op Netflix. Daarom updaten we je iedere maandag met de nieuwe titels die op Netflix verschenen zijn! 

Deze week zou eigenlijk ook That ’70’s Show verschijnen op Netflix, maar dat laat nog even op zich wachten! Zodra alle 8 seizoenen erop staan, geven we je natuurlijk een seintje.

No Strings Attached

Emma en Adam zijn al jaren beste vrienden, maar zetten hun vriendschap op het spel wanneer ze besluiten met elkaar naar bed te gaan. Om hun vriendschap te beschermen, spreken ze af dat ze een open relatie onderhouden. Dus geen jaloezie, geen verwachtingen, geen bloemen en geen ruzies. Ze kunnen doen en laten wat ze willen zolang ze maar niet verliefd op elkaar worden.

Cars

Lightning McQueen is een ambitieuze nieuweling in de racewereld. Wanneer hij onverwachts een omweg moet maken door een slaperig stadje ontdekt hij dat het leven niet om de finishlijn gaat maar om de reis.

Cars 2

Bliksem McQueen en zijn beste vriend Takel steken de grote oceaan over om te racen tijdens de allereerste Grand Prix in de wereld. De weg naar succes zit vol valkuilen, wanneer Takel in een internationaal spionnenavontuur verzeild raakt. Alvast voorbereiden met Cars 1 en 2, want Cars 3 draait op dit moment in de bioscoop!

The Defenders (seizoen 1)

In deze serie komen alle Marvel-helden met een Netflix Original samen, om het tegen een gezamenlijke vijand op te nemen. it seizoen zal uit acht afleveringen bestaan.

Man on a Ledge

Sam Worthington speelt in de spannende actiethriller Man On A Ledge ex-politieagent Nick Cassidy. Hij dreigt zichzelf van het leven te beroven door van het dak van een hotel te springen. De hulpinstanties schakelen de vrouwelijke psycholoog Lydia in om de man naar beneden te halen. De actie lijkt een wanhoopsdaad van één man, maar niets is wat het lijkt.

Forrest Gump

De sullige goedzak Forrest Gump (Tom Hanks) vertelt op een bankje aan iedereen die het maar horen wil zijn levensverhaal. Hij heeft van alles meegemaakt: president Kennedy ontving hem als lid van het All American football-team op het Witte Huis. Hij liet zijn blote billen zien aan Lyndon B. Johnson en als lid van het Amerikaanse tafeltennisteam ging hij namens Nixon op bezoek in China. Zijn telefoontje leidde tot het Watergate-schandaal. De 75 bereikte zijn IQ nauwelijks, maar op zijn simpele manier drukte Forrest Gump zijn voetsporen in drie decennia Amerikaanse geschiedenis. Met al zijn daden en handelingen wilde hij slechts één doel bereiken: zijn geliefde Jenny (Robin Wright Penn) weer terugzien. Deze filmklassieker moet je gezien hebben! Run, Forest, Run!

Catch me if you can

Een uit de kluiten gewassen puber Frank Abagnale (Leonardo DiCaprio) liegt drie carrières bij elkaar. Nog vóór zijn 21ste werkt hij als dokter, advocaat en co-piloot en dat zonder enige opleiding. Tijdens zijn bliksemcarrière int hij tevens voor miljoenen dollars aan ongedekte cheques. Deze criminele activiteiten maken dat FBI agent (Tom Hanks) hem constant achter de broek zit. Een film met Leonardo DiCaprio en Tom Hanks die je beslist gezien moet hebben!

Hugo

Hugo vertelt het verhaal van een weesjongetje dat stiekem in een treinstation in Parijs woont. Hij ontdekt dat er een mysterieus verband bestaat tussen het overlijden van zijn vader, zijn humeurige buurman, de eigenaar van de speelgoedwinkel en een hartvormig slot waarvoor geen sleutel lijkt te bestaan. Samen met een excentriek meisje probeert hij het geheimzinnige raadsel op te lossen.

Welke film ga jij op Netflix kijken?

 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Tamara D augustus 21, 2017 at 06:53

  Alleen the Defenders.. ben nu met me zoons daredevil aan het volgen. Die oudere films heb ik allemaal al gezien..

 • Reply Naomi augustus 21, 2017 at 11:51

  Hugo is echt een hele leuke film!

  x

 • Reply Story Tellers augustus 21, 2017 at 15:01

  Wat een handig onderwerp om over te schrijven! Netflix begint inderdaad wat onoverzichtelijk te worden, dus dit komt echt goed van pas. Ik heb jullie blog trouwens net ontdekt en ben helemaal verliefd, wat schrijven jullie over leuke dingen!
  Kus,
  Amber

  • Reply Tedje augustus 24, 2017 at 16:07

   Wat een lief compliment, dankjewel Amber!

  Leave a Reply