Netflix

Nieuw op Netflix: week 33 2019

Netflix heeft afgelopen week maar liefst 42 nieuwe titels toegevoegd! Waaronder héél veel (nieuwe) toffe series!


Knightfall (seizoen 2)
De Orde van de Tempeliers was een van de meest machtige, rijke en mysterieuze militaire ordes van de middeleeuwen, belast met het beschermen van het duurste christelijke reliek – de Heilige Graal – en het waarborgen van geheimen, die grote verwoesting mogelijk maken. Knightfall vertelt over de val, vervolging en banden op de brandstapel van de Tempeliers, zoals georkestreerd door paus Clemens V en Filips IV van Frankrijk op vrijdag, 13 oktober 1307. Centraal staat Tempelierleider Sir Landry, een moedige strijder ontmoedigd door falen van de Tempeliers in het Heilige Land, die nieuw leven wordt ingeblazen door het nieuws dat de Heilige Graal is opgedoken.


Happy Jail (seizoen 1)
De Filipijnse gevangenis die bekend werd door een virale Michael Jackson-dansvideo, krijgt een ex-gevangene als nieuwe manager. Dit zorgt voor controverse en kritiek.


45 Revoluciones (seizoen 1)
In de jaren 60 arriveert een nieuw muziekgenre, dat al een revolutie teweegbracht in de wereld, pop, in Spanje. Maribel Campoy, een 19-jarig meisje van het conservatorium, ziet zichzelf verantwoordelijk voor een nieuw muzikaal merk dat de regels van het spel zal veranderen. Naast haar baas, Guillermo Rojas, en Roberto, een jonge zanger die de scenario’s van de “Matinales” van El Price heeft ontdekt, zal Maribel licht werpen op een nieuwe manier om het muzikale panorama te begrijpen. Drie personages die verstrikt raken in een liefdesdriehoek in een tijdperk en een sociaal kader waarin de politie iedereen beschuldigde die probeerde het land te revolutioneren.


Better Than Us (seizoen 1)
In 2029 zijn robots een gewoon onderdeel van het menselijk leven geworden – ze helpen kinderen opvoeden, werken als persoonlijke chauffeurs, bewakers en geliefden. Voor de meeste mensen zijn “Bots” gewoon zielloze machines die routinematig werk uitvoeren, maar ze kunnen ook emoties oproepen. Een groep rebellen, ‘The Liquidators’, verwerpen het leven met de bots – en zijn klaar om menselijk bloed te vergieten in hun oorlog tegen de machines.


La Víctima Número Ocho (seizoen 1)
Een aanval van jihadistische aard in de oude binnenstad van Bilbao beëindigt het leven van zeven mensen en laat vele gewonden achter. Het politieonderzoek dat volgt richt zich op het opsporen van de verantwoordelijken voor de moord. Niemand blijkt te vertrouwen en er ontstaat een jacht met onverwachte wendingen.


Frontera Verde (seizoen 1)
Helena, een jonge rechercheur uit Bogota, gaat naar het Colombiaans-Braziliaanse grensgebied. Samen met haar partner, de Indiaanse Colombiaan Reynaldo, onderzoekt ze een reeks bizarre moorden. De slachtoffers, vier vrouwen, zijn midden in de jungle op rituele wijze om het leven gebracht. Helena begint te vermoeden dat een geïsoleerde indianenstam met de zaak te maken heeft. Als ze eenmaal begint te graven, komt er nog veel meer merkwaardigs naar boven; van oude nazi’s tot junglemagie. Ook is er mogelijk een verband met haar eigen verleden.


Diagnosis (seizoen 1)
Dr. Lisa Sanders stelt via crowdsourcing diagnoses voor zeldzame, mysterieuze aandoeningen in een documentaireserie gebaseerd op haar rubriek in New York Times Magazine. De documentaire toont de complexiteit van de medische wetenschap, de tekortkomingen in het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem en de belofte van zowel moderne geneeskunde als het vermogen van de technologie om patiënten te verbinden met andere mensen over de hele wereld die symptomen herkennen die misschien zeldzamer lijken dan ze in werkelijkheid zijn.


MINDHUNTER (seizoen 2)
Een FBI-agent van de Elite Serial Crime Unit ontwikkelt nieuwe vormen van gedragsanalyse om seriemoordenaars en verkrachters op te pakken. Met zijn onorthodoxe aanpak weet hij vele successen te boeken. Maar tegenover elk succes staat een niet zo leuke prijs.


Archer (seizoen 10)
Archer speelt zich af op het hoofdkwartier van de spionnenorganisatie ISIS. De hoofdrol is weggelegd voor meesterspion Sterling Archer, ook bekend onder de codenaam “Duchess”. Archer’s moeder Malory is de baas bij ISIS en de ex van Archer is spionne Lana Kane, die nu een relatie heeft met de saaie controller Cyril Figgis.

Patch Adams
Na een kort verblijf in een psychiatrische instelling, besluit Patch Adams dokter te worden. Patch wordt meteen een buitenbeentje op de campus, want hij vindt dat gelukkige en lachende patienten een sneller genezen dan anderen. Wanneer hij zijn theorie wil toepassen tijdens zijn studie, stuit hij op fel verzet en afkeer van de decaan. Dit weerhoudt hem er echter niet van om met zijn vriend Truman en zijn aanvankelijk sceptische medestudente Carin vrolijke bezoekjes te brengen aan de patienten in het ziekenhuis. Maar Patch wil meer, veel meer: een eigen, onafhankelijk en vrij ziekenhuis waar patienten geen nummer zijn, maar echte mensen. Lachende echte mensen.

Forgetting Sarah Marshall
Hoe verwerk je een pijnlijke liefdesbreuk en word je als man echt volwassen? Door het onderwerp van je jarenlange aanbidding zo snel mogelijk te vergeten! Helaas wil dat voor de aanmodderende muzikant Peter Bretter (Jason Segel) niet zo gauw lukken. Na vijf lange, prachtige jaren met zijn beroemde vriendin, tv-ster Sarah Marshall (Kristen Bell), stort zijn wereld in. Ze dumpt hem voor “die kerel” (Russell Brand) van “die band” en Peter blijft onthutst achter. Wanneer hij zijn leven opnieuw op de rails wil krijgen, blijkt dat zijn ergste nachtmerrie nog moet komen…

American Pie: Beta House
Erik, Ryan, en Cooze gaan naar een college en komen terecht bij de Beta House studentenclub, waar de legendarische Dwight Stifler de scepter zwaait. Probleem is dat een andere studentenclub dreigt om de uitspattingen van de Betas aan banden te leggen. Daar laten de Betas het niet bij zitten, ze gaan vechten voor het recht om te feesten!

It’s Kind Of A Funny Story
Zach Galifianakis, Keir Gilchrist, Lauren Graham en Emma Roberts vertolken de hoofdrollen in deze hartverwarmende comedy over het vinden van mentale houvast op de plek waar je dat het minst zou verwachten. Soms zijn de dingen die zich afspelen in je hoofd helemaal niet zo gek als je wel denkt. Dat geldt wis en waarachtig voor Craig, een tiener die stijjf staat van de stress. Om tot rust te komen, laat Craig zich opnemen in een psychiatrisch ziekenhuis. Daar ontdekt hij een onwaarschijnlijke mentor, een potentieel nieuw liefje en de kans om met een schone lei te beginnen.

The 40 Year Old Virgin
Veertiger Andy Stizer (Steve Carell) heeft al van alles gedaan in zijn leven. Hij heeft een goede baan in een elektronicasupermarkt, een leuk appartement met een trotse collectie action figures. Maar aan een ding is hij nog steeds niet toegekomen… Andy heeft nog nooit seks gehad – zelfs niet per ongeluk. Lekker belangrijk? Nou, voor de collega’s van Andy in de winkel wel. Ze denken weliswaar dat hij een beetje maf is, maar ze beschouwen het als hun dure plicht om Andy uit de nood te helpen. Niets werkt tot hij Trish (Catherine Keener) ontmoet, een veertig jaar oude moeder van drie kinderen. Andy’s vrienden denken enthousiast dat het nu misschien echt gaat gebeuren… tot ze horen dat de twee minnaars een verbijsterende overeenkomst hebben gesloten.

Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply