Netflix

Nieuw op Netflix: week 33

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe titels op Netflix! Er zijn maar liefst 54 nieuwe titels verschenen op de streamingdienst en wij zetten de leukste titels voor je op een rijtje. 

Les Miserables

Yes! Les Misérables staat op Netflix! Les Misérables speelt zich af in het 19e eeuwse Frankrijk en vertelt het verhaal van ex-gevangene Jean Valjean (Hugh Jackman). Valjean wordt tientallen jaren achtervolgd door de meedogenloze agent Javert (Russell Crowe) na zijn voorwaardelijke vrijlating. Het leven van Valjean verandert voor altijd wanneer hij de zorg op zich neemt van Cosette (Amanda Seyfried), de dochter van de alleenstaande moeder Fantine (Anne Hathaway).

The 100

Het vijfde seizoen van The 100 werd afgelopen week afgerond. Wachten op seizoen 6 dus! Een eeuw nadat een apocalyps de Aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation naar de planeet gestuurd om te onderzoeken of deze weer bewoonbaar is.

Forgetting Sarah Marshall

Hoe verwerk je een pijnlijke liefdesbreuk en word je als man echt volwassen? Door het onderwerp van je jarenlange aanbidding zo snel mogelijk te vergeten! Helaas wil dat voor de aanmodderende muzikant Peter Bretter niet zo gauw lukken. Na vijf lange, prachtige jaren met zijn beroemde vriendin, tv-ster Sarah Marshall, stort zijn wereld in. Ze dumpt hem voor ”die kerel” van ”die band” en Peter blijft onthutst achter. Wanneer hij zijn leven opnieuw op de rails wil krijgen, blijkt dat zijn ergste nachtmerrie nog moet komen…

Mission: Impossible

Tom Cruise doet het scherm ontploffen in deze actie-thriller die je op het puntje van je stoel houdt voor je er vanaf knalt. Ethan Hunt (Cruise) is een geheim agent die opdraait voor de dood van zijn teamgenoten bij een zeer geheime actie.

To all the boys I’ve loved before

Het schoolleven van Lara Jean staat volledig op zijn kop als haar geheime liefdesbrieven op onverklaarbare wijze worden verstuurd naar vijf jongens op wie ze verliefd is.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Ze zijn weer terug! De Guardians of the Galaxy. Guardians of the Galaxy Vol. 2 zet de avonturen van het team voort terwijl ze reizen door de buitenste regionen van de kosmos. De Guardians moeten vechten om hun familie bij elkaar te houden, terwijl ze de mysteries over Peter Quills vader ontrafelen. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en schieten hen gedurende de reis te hulp.

Welke film ga jij sowieso snel kijken? 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Kelly augustus 20, 2018 at 13:03

    To all the boys I’ve loved before was erg schattig!

  • Reply Ilse augustus 24, 2018 at 23:05

    To All The Boys I’ve Loved Before heb ik gezien. Voor de rest moet ik eens kijken welke ook op Netflix België staan.

  • Leave a Reply