Netflix

Nieuw op Netflix: week 32


Netflix heeft afgelopen week weer een hoop prachtige films en series toegevoegd. Wij hebben bij het zien van dit lijstje in ieder geval Netflix direct weer opgestart!

Steve Jobs (2015)

Film over het leven van Steve Jobs, de oprichter van elektronicabedrijf Apple. Drie belangrijke gebeurtenissen uit zijn leven worden besproken, namelijk de lancering van de originele Mac, de oprichting van Next (het nieuwe bedrijf dat hij na zijn vertrek bij Apple begon) en de lancering van de Apple iMac.

Shooter (2007)

Een teruggetrokken scherpschutter die het leger heeft verlaten na een mislukte operatie in Ethiopië, komt terug in actie wanneer hij een samenzwering ontdekt om de president te vermoorden. Al snel blijkt dat hij in de val werd gelokt en wordt hij zelf beschuldigd van de moordpoging. Verbeten gaat hij op zoek naar de echte daders en hun motieven.

Saving Private Ryan (1998)

Tijdens de invasie van de Geallieerden in Normandië sterven twee broers. Een derde broer sterft gelijktijdig in Nieuw Guinea, bij het vechten tegen de Japanners. Als bekend wordt dat een vierde broer vermist is geraakt op het Franse platteland, wordt een missie gestart om hem veilig thuis te krijgen.

Invincible (2006)

Vince Papale is in de jaren 70 een invallende leerkracht en part-time barman. Tevens is hij een enorm grote fan van het footballteam de Philadelphia Eagles. Tijdens een open dag van de club, waarbij onbekend talent een poging mag wagen iets te laten zien, pakt Vince zijn kans en krijgt een mogelijkheid prof te worden.

Mean Girls (2004)

Cady Heron wordt opgenomen bij de populairste meiden, de Plastics, van haar nieuwe school waar ze, na haar hele leven in Afrika te hebben gewoond, naar toe gaat. Totdat ze verliefd wordt op het ex-vriendje van de leidster van het groepje, Regina George. Regina papt het, terwijl ze zegt een goed woordje te doen voor Cady, weer aan met Aaron en kust hem voor haar ogen. Dan besluit Cady samen met outlaw Janis en homo Damian Regina het leven zuur te maken.

Mean Girls 2 (2011)

Op de middelbare school stemt nieuwe leerling Jo ermee in om bevriend te worden met de buitenstaander Abby. Dit op aandringen van Abby’s rijke vader in ruil voor het betalen van alle kosten voor de studie van haar dromen. Jo en Abby gaan samen de strijd aan tegen de “gemene meiden” van de school die bekend staan onder naam “Plastics”. Uiteindelijk komt het tot een confrontatie wanneer Abby er achter komt dat de vriendschap is gekocht.

Atypical (seizoen 1)

Sam is een achttienjarige autistische jonge man die een grappige maar pijnlijke tocht begint naar zelfbewustzijn, liefde en onafhankelijkheid.

White Gold (seizoen 1)

Het verhaal van een bedrijf in dubbel glas in Essex in 1983, geleid door de charismatische verkoper Vincent die slim, knap en arrogant is. Hij neemt het met de regels niet zo nauw als hij een deal kan sluiten.

Naked (2017)

Rob Anderson is een goedlachse jongen die helemaal klaar is om het meisje van zijn dromen te trouwen. Maar in plaats van de avond ervoor te besteden aan de voorbereidingen van de bruiloft of de eerste dans in te studeren gaat hij op stap met zijn getuige. De volgende ochtend eindigt hij naakt in een lift zonder kleren en geen weet hoe hij daar beland is. Hij blijkt in een tijdlus te zitten wat er misschien voor zorgt dat hij een beter mens wordt. Maar eerst moet hij af zien te rekenen met de groep mensen buiten de lift.

Naar welke films ga jij kijken?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply chantal augustus 14, 2017 at 20:25

    Mean girls for sure, Al is het de honderdste keer ?. Atypical ben ik aan begonnen, ik vind het een hele leuke serie

  • Reply Saartje augustus 20, 2017 at 10:14

    Mean girls die zijn zo leuk om te zien en natuurlijk saving private ryan knappe mannen in leger tenue yummie haha. Shooter is ook erg goed, die van steve jobs vond ik persoonlijk niet zo goed. Naked lijkt me wel heel tof!

  • Leave a Reply