Netflix

Nieuw op Netflix: week 32 2019

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe films en series op Netflix. Zoals iedere week zetten wij weer de leukste titels voor je op een rijtje.

Nieuwe titels op Netflix in week 32 2019

Sex and the City 2

Het is inmiddels twee jaar geleden sinds Carrie en Mr. Big in het huwelijksbootje stapten. Hoewel ze nog gelukkig met elkaar zijn, begint bij Carrie het gevoel op te spelen dat ze te veel op een traditioneel getrouwd koppel beginnen te lijken. Bij Charlotte begint het ook te knagen, als blijkt dat het moederschap zwaarder is dan ze had verwacht. Miranda heeft op haar beurt te maken met een vrouwonvriendelijke baas die haar bij het minste of geringste de mond snoert. En dan is er nog Samantha die haar seksuele wereld ziet instorten omdat ze in een menopauze is beland. De vriendinnen kunnen dus best een vakantie gebruiken om even uit het dagelijkse leven te ontsnappen.

Zwaar Verliefd

YES! Romcom liefhebbers opgelet: Zwaar Verliefd! (de verfilming van het gelijknamige boek van Chantal van Gastel) staat op Netflix! Isa is een jonge, sympathieke, succesvolle dierenarts. Toch is ze onzeker, vooral over haar lijf en de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Rubens labrador redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Ze laat zich door haar zusje en vriendinnen overhalen haar eetpatroon te veranderen en te gaan sporten.

GLOW (3 seizoenen)

GLOW staat voor Gorgeous Ladies Of Wrestling. Na alle avonturen in eerste twee seizoenen van de reeks zijn de showworstelaarsters toe aan een nieuwe stap. Ze zijn gestrikt door een casino-eigenaar in Las Vegas, die wil dat ze daar een show gaan opvoeren.

Cable Girls (4 seizoenen)

Cable Girls, oftewel Las Chicas del Cable, is alweer toe aan het vierde seizoen. We worden meegenomen naar de jaren’20 waarin vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij een revolutie inluiden.

The 100 (S06E12)

Er staat weer een nieuwe aflevering van The 100 op Netflix! De serie begon op het moment dat honderd jongeren van de Ark naar de planeet werden gestuurd om te onderzoeken of er leven mogelijk was. Het bracht de jongeren in soms levensgevaarlijke situaties terecht.


No Good Deed
Terri (Taraji P. Henson), een toegewijde vrouw en moeder van twee kinderen, leeft een ideaal leven. Haar leven krijgt echter een dramatische wending wanneer haar huis en kinderen worden bedreigd door Colin (Idris Elba), een charmante vreemdeling die beweert autopech te hebben en zich bij haar naar binnen praat. Deze onverwachte uitnodiging zorgt er voor dat haar familie wordt geterroriseerd en ze zullen moeten vechten om te overleven.


Suburbicon
Suburbicon is de naam van een rustig, familievriendelijk stadje met betaalbare woningen inclusief gemanicuurd gazon, de ideale plaats om een gezin te stichten. Ondanks dat iedereen zo gelukkig is in Suburbicon, wordt het leven van de perfecte familie Lodge door een nare gebeurtenis volledig overhoop gehaald. Het gezin werkt zich in een diep web van chantage, wraak en verraad wanneer er vervolgens een reeks verdachte gebeurtenissen voorvallen in het huishouden.


The Family (seizoen 1)
The Fellowship, ook bekend als The Family, is een christelijke organisatie die in 1935 in de VS werd opgericht om beleidsmakers informatie over de Bijbel, het christendom en ‘spirituele steun’ te geven. Haar belangrijkste evenement is het jaarlijkse National Prayer Breakfast, dat in Washington plaatsvindt en waar elke president uit de afgelopen zeventig jaar minstens één keer aan heeft deelgenomen. Dat lijkt onschuldig, maar het ware doel van The Fellowship is om de scheiding tussen kerk en staat zoveel mogelijk terug te schroeven. En daartoe probeert men zoveel mogelijk politici aan zich te binden: ook met de regering-Trump onderhoudt The Family nauwe banden.


Sintonia (seizoen 1)
We volgen drie tieners die in dezelfde sloppenwijk van São Paulo wonen. Ze doen er alles aan om hun dromen na te jagen, terwijl ze ook hun vriendschap koesteren midden in een wereld die wordt gedomineerd door muziek, drugs en religie.


Dollar (seizoen 1)
Beeldschone secretaresse Zeina spant tegen haar zin samen met de zelfverzekerde Tarek in de jacht op een ongrijpbaar dollarbiljet met een waarde van een miljoen.


Badla
Een jonge vrouwelijke ondernemer bevindt zich in een afgesloten hotelkamer met naast haar het levenloze lichaam van haar geliefde. Ze huurt een prestigieuze advocaat in om haar te verdedigen. In de loop van een avond werken ze samen om erachter te komen wat er daadwerkelijk gebeurd is.

Welke film of serie wil jij graag zien op Netflix?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply