Netflix

Nieuw op Netflix: week 32

Een nieuwe week en dat betekent: nieuw aanbod op Netflix! Afgelopen week voegde Netflix 30 nieuwe titels toe en wij zetten de belangrijkste voor je op een rijtje. 

Arrival (2016)

Een hersenkrakende sciencefiction-thriller met een krachtige, emotionele twist. Nadat buitenaardse wezens op onze planeet landen, wordt een taalkundige gerekruteerd door de Amerikaanse overheid om de bedoelingen van de aliens te ontcijferen. Terwijl ze de taal van de wezens begint te ontcijferen, krijgt ze te maken met een aantal flashbacks, die de sleutel blijken tot het ontraadselen van een groter mysterie rondom het buitenaards bezoek.

Allied (2016)

1942. Officier van de Canadese geheime dienst Max Vatan (Brad Pitt) ontmoet de Franse verzetstrijdster Marianna Beausejour (Marion Cotillard). Ze ontmoeten elkaar echter niet onder de ideale omstandigheden: beiden moeten zien te overleven tijdens een dodelijke missie in Noord-Afrika in vijandelijk gebied. Wanneer ze daarna herenigd worden in Londen wordt hun relatie op de proef gesteld door de extreme omstandigheden van Wereldoorlog II.

The Originals (5 seizoenen)

De laatste aflevering van seizoen 5 van The Originals staat nu op Netflix. In deze spin-off van de ‘Vampire Diaries’ verhuizen de Mikaelsons naar New Orleans en werken samen met plaatselijke heksen om de stad weer in hun macht te krijgen.

Better Call Saul

Seizoen 4 van Better Call Saul is begonnen! Dat Saul Goodman geen doorsnee advocaat is werd in de vijf seizoenen van Breaking Bad al duidelijk. Maar hoe het zo gekomen is dat Saul Goodman bekend staat als een louche advocaat, dat is te zien in Better Call Saul.

The Package (2018)

Nadat hun vriend een ongeluk heeft gehad tijdens de voorjaarsvakantie, zetten vier jongeren alles op het spel – zelfs hun waardigheid – om hem er weer bovenop te helpen.

Zion (2018)

De tiener Zion Clark is zonder benen geboren en heeft jaren bij pleeggezinnen gewoond. In deze korte documentaire volgt hij zijn roeping om de beste worstelaar te worden.

I Kill Giants (2017)

Een eenzame, gepeste scholiere die als freak wordt beschouwd, heeft een duister geheim: ’s nachts in het bos doodt ze reuzen.

Naar welke film of serie van Netflix ben jij benieuwd? 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Tamara D augustus 13, 2018 at 12:48

    Traantje gelaten bij de allerlaatste Aflv van The Originals ?

  • Reply Anne - Ditisanne.nl augustus 14, 2018 at 17:10

    Mooi lijstje weer! Ik ben erg benieuwd naar Allied en naar Zion. Dank voor het delen!

  • Leave a Reply