Netflix

Nieuw op Netflix: week 31

Een nieuwe rubriek op Adorable Books: Nieuw op Netflix! Regelmatig vertellen we welke films en series er nieuw zijn op Netflix, maar omdat er wekelijks zoveel bijkomt, maken we een overzicht per week. Onder meer deze films en series zijn afgelopen week toegevoegd!

The Danish Girl

Einar en Gerda zijn getrouwd en allebei kunstenaar. Hun dagelijkse leven, huwelijk en hun kunst veranderen als Einar de controversiële beslissing neemt om als vrouw door het leven te gaan. Ik heb deze film nog niet gezien, maar daar gaat binnenkort verandering in komen nu The Danish Girl op Netflix staat!

Vaiana

De avontuurlijke en dappere Vaiana heeft maar één grote missie: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen. Op deze spannende ontdekkingsreis ontmoet ze de halfgod, Maui, die zo zijn eigen belangen heeft. Deze animatiefilm moet je zien, hij is echt super leuk! En Vaiana heeft ook een heleboel leuke liedjes die weken later nog steeds in je hoofd hangen.

The Best of Me

Dawson en Amanda waren onafscheidelijk op de middelbare school, smoorverliefd en beste vrienden. Wanneer Dawson wordt gedwongen de relatie te beëindigen gaan ze ieder hun eigen weg en verbreken ze elk contact. Ruim twintig jaar later ontmoeten ze elkaar bij een begrafenis en bloeit de liefde weer hevig op. Het leven heeft hen allebei niet geboden wat ze ervan gehoopt hadden en ze hebben elkaar nooit kunnen vergeten. The Best of Me is en heerlijke zwijmelfilm om samen met je vriendinnen te kijken. Of gewoon in je eentje op de bank.

The Parent Trap

De identieke tweeling Annie en Hallie worden vlak na hun geboorte van elkaar gescheiden, doordat hun ouders Nick Parker & Elizabeth James uit elkaar gaan. Annie gaat bij haar moeder in Londen wonen en Hallie bij haar vader in Californië. De tweeling weet niet van elkaars bestaan af. Na ruim 11 jaar ontmoeten de twee elkaar bij toeval tijdens een zomerkamp. Toen ik zag dat The Parent Trap op Netflix stond, heb ik hem meteen gekeken. Deze film heb ik vroeger wel 20 keer gezien, zo leuk om een film van vroeger te kijken! Leuk feitje: dit was Lindsey Lohans eerste film!

Welke film ga jij sowieso op Netflix kijken? 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply