Netflix

Nieuw op Netflix: week 31 2019

Netflix heeft maar liefst 45 nieuwe titels toegevoegd afgelopen week! Waaronder een aantal series en films voor anime-fans. Maar ook voor kinderen is er weer een hoop toegevoegd. Benieuwd welke titels nog meer? Bekijk dan dit lijstje even.

The Other Guys

‘The Other Guys’ volgt detective Allen Gamble (Will Ferell), een forensisch accountant die meer geïnteresseerd is in het papierwerk dan de actie op straat en detective Terry Hoilz (Mark Wahlberg), die opgescheept zit met Allen als partner na een beschamende publieke vertoning. Allen en Terry kijken op naar de agenten Danson (Dwayne Johnson) en Manzetti (Samuel L. Jackson) maar wanneer de mogelijkheid zich voordoet voor Allen en Terry om zich te bewijzen loopt het allemaal niet zoals gepland.

Once Upon a Time in Mexico

El Mariachi volgt het spoor van drugsbaas Barrillo door het woeste landschap van Mexico. Barrillo is van plan een coup te plegen tegen de Mexicaanse president. El Mariachi is ingehuurd door de corrupte CIA-agent Sands, die uit is op vergelding tegen zijn grootste vijand.

The Red Sea Diving Resort

‘The Red Sea Diving Resort’ vertelt het waargebeurde verhaal over een geheime Mossad-operatie, Operation Brothers genaamd. Ari Kidron, een Israëlische agent, leidt in begin jaren tachtig de operatie met een team van spionnen met vakantieoord Arous (Soedan, aan de oevers van de Rode Zee) als front. Het doel van de missie is om Ethiopische joden Soedan binnen te smokkelen.

The Letdown (seizoen 2)

In The Letdown volgen we Audrey, die net moeder is geworden van Stevie. Ze probeert het moederschap positief te benaderen, maar dat gaat lastig. Ze is constant moe van de onderbroken nachten en heeft last van lekkende borsten, sociale isolatie, en de drang om de beste moeder te zijn. Haar man Jeremy doet zijn best, maar weet niet echt wat hij aanmoet met Stevie. Haar moeder Verity is teveel met zichzelf bezig en zijn ouders Gene en Carol bedoelen het goed, maar zij zorgen ervoor dat ze zich vreselijk voelt.

Derry Girls (seizoen 2)

Derry Girls speelt zich af in 1994 en dat is een onrustige tijd in Noord-Ierland. Gewapende agenten en checkpoints van het leger horen bij het dagelijks leven van de zestien jarige Erin en haar vriendinnen. Erin leeft bij haar moeder die geen tegenspraak duld, haar vader en opa Joe die veel geeft om zijn dochters en kleindochters, maar minder heeft met zijn schoonzoon. Hoewel Noord-Ierland dagelijks in het nieuws is heeft ze zo haar eigen problemen: ze is vreselijk met jongens en niemand begrijpt haar. Ze heeft ook te maken met haar nicht Orla McCool die naast haar woont met haar moeder Sarah. Orla is nogal onvoorspelbaar en leeft in haar eigen wereld. Haar vriendin Clare is vooral slim en ambitieus terwijl Michelle een grote mond heeft en een vriendje wil. Het neefje van Michelle, James is pas naar Derry verhuist en is een buitenbeentje met een Engels accent, door dat accent moet hij ook naar de meisjesschool omdat de jongensschool te gevaarlijk zou zijn, maar dat blijkt vies tegen te vallen.

Dear white people (seizoen 3)

Dear White People gaat over donkere studenten die aan hun universiteit een radioprogramma beginnen onder de naam Dear White People. Met hun radioshow willen ze reageren op het racisme dat zij op de universiteit ervaren. Racisme wordt op deze school al vrij snel onder het tapijt geschoven, maar daar moet volgens deze studenten verandering in komen. Ze spotten in de radioreeks met blanken en de racistische dingen die ze doen (vaak zonder dat ze het doorhebben) en leggen hiermee op een slimme manier de vinger op de gevoelige plek.

Mon Frère

Omdat hij zijn klein broertje wilde beschermen tegen een vader die te gewelddadig was, wordt Teddy, een jonge man zonder verleden, beschuldigd van de moord op zijn vader. Men stuurt hem naar een gesloten onderwijscentrum, waar hij moet wachten op zijn rechtszaak wegens vadermoord. Hij stort zich dan in een wreed universum waarvan hij de regels niet kent.

Our Planet – Behind The Scenes

Als het jaren kost om opnames te maken van dieren in alle uithoeken van de wereld, dan komt er ook drama bij kijken. Dit is een kijkje achter de schermen.

Elvy’s Wereld So Ibiza

Elvy’s Wereld So Ibiza is een zomerse komedie over Elvy die alles op alles zet om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen en daarbij een hoop bijzondere mensen ontmoet. Van wereldberoemde dj’s en gestreste Beachclub eigenaren, tot fashion-influencers en de dochter van een beroemd fashion-icoon, het wordt het avontuur van haar leven. Maar het loopt uiteindelijk wel heel anders dan ze zich had voorgesteld…..

Pitch Perfect 2

De Bellas zijn afgestudeerd. Ze naderen het einde van hun studentenbestaan en daarmee ook hun tijd als zangeressen in hun zanggroep Barden Bellas. Ze proberen er achter te komen hoe ze hun vriendschap soort van af kunnen sluiten en wat ze gaan doen met de rest van hun leven.

Ted 2

De meest groffe teddybeer in de wereld is terug! In Ted 2 spelen Ted (met de stem van Seth MacFarlane) en John (Mark Wahlberg) twee vrienden die samen naar de rechtbank moeten omdat Ted, door the Commonwealth of Massachusetts, niet erkend wordt als een persoon. Hierdoor kan Ted niet meer trouwen met zijn sexy vriendin Tami-Lynn, en mogen ze dus ook geen kind adopteren. De thunder buddies for life huren een advocaat (Amanda Seyfried) en vechten ze voor het recht om Ted legaal te maken.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly augustus 5, 2019 at 14:26

    Oeh, The Other Guys gaan wij zeker even kijken. 🙂

  • Leave a Reply