Netflix

Nieuw op Netflix: week 30


Afgelopen week heeft Netflix een enorme parel toegevoegd aan de collectie. Toch mogen de andere films en series er ook zeker zijn!

El Aviso

Nadat zijn vriend wordt doodgeschoten, ontdekt Jon een wiskundig schema achter de doden op dezelfde plek en probeert hij het volgende jonge slachtoffer te waarschuwen.

El Chapo (seizoen 3)

Deze dramaserie vertelt het waargebeurde verhaal van de opkomst, arrestatie en ontsnapping van de beruchte drugsbaron Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán.

Orange is the New Black (seizoen 6)

LET OP: SPOILERS OVER VOORGAANDE SEIZOENEN.

Al vijf seizoenen kunnen we zien hoe het Piper Chapmen vergaat in gevangenis Litchfield. Ondertussen kregen we ook steeds meer een band met de andere gevangen. Het vorige seizoen kwamen alle dames in opstand en brak de pleuris echt uit in Litchfield. Het werd zelfs zo heftig, dat de gevangen nu naar een andere gevangenis gaan.

Welcome to the Family (seizoen 1)

Als de vader van de dakloze, alleenstaande moeder overlijdt, verdoezelen zij en zijn tweede vrouw zijn dood als blijkt dat ze niet in zijn testament voorkomen.

The Bleeding Edge

Deze documentaire onderzoekt hoe de door winst gedreven Amerikaanse miljardenindustrie in medische technologie patiënten dagelijks blootstelt aan risico’s. Amerika heeft het meest technologisch geavanceerde gezondheidszorgsysteem ter wereld, maar medische interventies zijn de op drie na belangrijkste doodsoorzaak geworden. De overgrote meerderheid van geïmplanteerde apparaten met een hoog risico heeft nooit één klinische proef nodig. In “The Bleeding Edge” werpen de filmmakers Kirby Dick en Amy Ziering een blik op de medische apparatuurindustrie van 400 miljard dollar, die met lakse voorschriften en uit winstbejag de patiënten confronteert met dagelijks risico’s.

Extinction

Toen 9 jaar geleden een epidemie uitbrak, veranderden mensen over de gehele wereld door een infectie in levensgevaarlijke beesten. Twee mannen, Patrick en Jack, en een jong meisje proberen onaangetast te blijven en te overleven door zich schuil te houden in een godvergeten stad, genaamd Harmony. Maar er lijkt zich iets vreselijks te hebben voorgedaan tussen Patrick en Jack, waardoor ze elkaar haten. Wanneer de gevaarlijke beesten opnieuw verschijnen, dienen ze de onenigheid opzij te leggen om diegene te beschermen die alles voor hen betekent.

Catch and Release

Een jonge vrouw die haar leven weer opbouwt na de dood van haar verloofde ontdekt verborgen geheimen die haar het gevoel geven dat ze rouwt om een vreemde.

Welke series of films die Netflix heeft toegevoegd ga jij kijken?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply