Netflix

Nieuw op Netflix: week 3


Een nieuwe week, dat betekent nieuwe films, documentaires series op Netflix! Wij zetten op een rijtje welke nieuwe titels er in week 3 op Netflix verschenen, zodat jij weer iets te kijken hebt de komende tijd! 

Riverdale (S02 E10)
We hebben er een paar weken op moeten wachten, maar er staat weer een nieuwe aflevering van Riverdale op Netflix! YES! Heb jij de nieuwste aflevering al gezien?


Homeland 
Homeland-fans, opgelet! Waarschijnlijk wist je het al, maar seizoen 6 van de serie staat nu op Netflix.
Homeland draait om Carrie Mathison en Nicolas Brody. Brody is als marinier acht jaar lang een krijgsgevangene geweest in Irak. Hij wordt gered en komt als een held terug. Terwijl hij en zijn familie moeite hebben om weer aan elkaar te wennen is er één iemand die hem niet vertrouwd: Carrie. Zij werkt bij de CIA en heeft toen ze in Irak zat een tip gehad over een overloper. Het is de inleiding van een spannende jacht.

American Psycho 
Deze klassieker met Christian Bale moet je gezien hebben! Een zakenman met een schoonheid die zijn krankzinnige geest verhult, is ziekelijk trots op achtervolgingen van yuppies en geeft zich over aan moordlustige neigingen.

Restrepo 
Sebastian Junger en Tim Hetherington volgen het Second Platoon in Afghanistan en leggen het werk, de angst en de saamhorigheid van de mannen vast.

Unrest
In deze hartverscheurende documentaire richt een 28-jarige doctoraatsstudente de camera op zichzelf om haar strijd met het chronischevermoeidheidssyndroom vast te leggen.


Manolo: Tho Boy Who Made Shoes for Lizards
Terwijl de legendarische schoenenontwerper Manolo Blahnik zijn creatieve proces beschrijft, delen zijn beroemde bewonderaars hun eigen opvattingen over zijn werk.


Rita (seizoen 4)
Dit komische drama uit Denemarken gaat over de onafhankelijke, openhartige docente Rita, die wordt aanbeden door haar leerlingen, maar niet zo populair is bij volwassenen.


Step Sisters
Jamilah heeft haar hele leven al uitgestippeld. Ze is de voorzitter van haar zwarte vrouwenclub, aanvoerder van hun dansgroep, heeft een relatie met de knapste jongen en haar volgende stap is rechten studeren aan Harvard. Ze heeft alles wat haar hartje begeert. Maar wanneer de feestende blanke meisjes van Sigma Beta Beta de school in verlegenheid brengen, wordt Jamilah bevolen om hen te helpen. Haar missie is om niet alleen de meisjes een ritmisch uitgedaagde dans te leren, maar ook om de ‘Steptacular’ te winnen, de meest toonaangevende danswedstrijd.

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

2 Comments

  • Evi

    Ik ben zo blij met de nieuwe serie van Riverdale. De weken die ze even gestopt waren, kwam voor mij eigenlijk wel goed uit. Ik heb namelijk nog examens dus dan zat ik niet met het probleem dat ik riverdale wil zien.

  • Ilse

    Unrest is een film die zeker iedereen moet gezien hebben! Het zou veel bijdragen aan de kennis over en kijk op deze ziekte. Jammer dat hij dan toch geen Oscarnominatie gehaald heeft!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.