Netflix

Nieuw op Netflix: week 3 2020

Een iets mindere week voor Netflix. ‘Maar’ 18 nieuwe titels erbij. Maar hey, wel een paar hele toffe! Kijk je snel mee?


Sex Education (seizoen 2)
Otis Milburn is een onervaren, sociaal ongemakkelijke middelbare schoolstudent die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Omringd door handleidingen, video’s en saaie open gesprekken over seks, is Otis een terughoudende deskundige op dit gebied. Wanneer zijn thuissituatie op school wordt onthuld, realiseert Otis zich dat hij zijn specialistische kennis kan gebruiken om status te krijgen. Samen met Maeve, een slimme bad-girl, en zijn beste vriend Eric zetten ze een ondergrondse seks-therapie kliniek op om de rare en wonderbaarlijke problemen van hun medeleerlingen aan te pakken. Door zijn analyse van tienerseksualiteit, beseft Otis dat hij misschien zelf therapie nodig heeft.


Ares (seizoen 1)
Beste vrienden Rosa en Jacob worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap, genaamd Ares, in het hart van Amsterdam. Ze geven zich over aan een wereld vol rijkdom en macht. Maar dan blijkt de plek gebouwd op demonische geheimen uit het Nederlandse verleden. Een plek waar zij een verschrikkelijke prijs betalen om bij de elite te horen.


A Fall From Grace
Grace Waters, een goede bekende binnen haar gemeenschap in Virginia, blijft kalm als haar ex zijn minnares trouwt en haar zoon verhuist. Met steun van haar beste vriendin Sarah probeert ze haar leven weer op te pakken en krijgt een nieuwe relatie. Maar de nieuwe echtgenoot van Grace verwoest al snel haar leven, haar werk en – velen zeggen – haar gezond verstand. Ze bekent dat ze haar man vermoord heeft maar haar jonge advocate is sceptisch en vastberaden de waarheid te achterhalen.


The Blacklist (seizoen 6)
Raymond “Red” Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring…


Grace and Frankie (seizoen 6)
Het leven van Grace en Frankie komt op zijn kop te staan wanneer hun echtgenotes hen verlaten voor elkaar. Het blijkt namelijk dat de twee mannen niet alleen elkaars collega’s zijn maar ook al twintig jaar een relatie met elkaar hebben. Samen moeten de twee vrouwen van in de 70 een nieuwe leven op zien te bouwen in de 21e eeuw. Deze tragedie zorgt er wel voor dat de levens van de twee vrouwen permanent met elkaar worden verweven.


Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Als een veelbelovende jonge American footballspeler had Aaron Hernandez snel zijn belofte verzilverd en speelde hij op topniveau in een universiteitsprogramma, voordat hij op 20-jarige leeftijd werd opgenomen in de National Football League. Maar in 2013, net nadat hij een 5-jarig contract van $40 miljoen heeft getekend bij de New England Patriots, wordt hij een begrip in de meest beruchte moordzaak waarbij een Amerikaanse atleet is betrokken sinds die van O.J. Simpson.


The Healing Power of Dude (seizoen 1)
Als een 11-jarige jongen met een sociale angststoornis naar de middelbare school gaat, put hij kracht uit zijn band met de haveloze emotionele hulphond Dude.

Welke Netflix-titels ga jij kijken?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply