Nieuw op Netflix: week 29 2019
Netflix

Nieuw op Netflix: week 29

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! Maar liefst 25 nieuwe titels. Met als hoogtepunt deze week: seizoen 3 van La Casa de Papel!

New York Minute

Wanneer een kibbelende tienertweeling per ongeluk midden in een criminele operatie terechtkomt, moet het tweetal samenwerken om uit de problemen te komen. Jeugdsentiment met Mary-Kate en Ashley Olsen!

Snow White and the Huntsman

In deze nieuwe kijk op het verhaal van Sneeuwwitje neemt het meisje het op tegen de boze koningin met de vaardigheden die ze heeft geleerd van de jager die haar moest doden.


La Casa de Papel (seizoen 3)

Yes, bingewatchmode ON! Seizoen 3 van La Casa de Papel staat op Netflix. Misschien heb jij het seizoen er al doorheen gejast afgelopen weekend.


Detroit
Het verhaal speelt zich af tijdens de rassenrellen van 1967 in Detroit. Wanneer de politie een inval doet bij een bar die geen vergunning heeft en 82 mensen arresteert breken er gewelddadige rellen uit. Pas vijf dagen later komt er een einde aan het geweld. Uiteindelijk komen 39 mensen om het leven en enkele honderden raken gewond.


Pacific Rim
De film speelt zich af in twee gescheiden werelden. De eerste is een toekomstige versie van de Aarde waar in november 2012 een gigantisch monster uit de Stille Oceaan opdook en de stad Osaka in Japan aanviel. De andere wereld is de Anteverse, waar het monster vandaan kwam. Een portaal naar deze wereld ligt acht kilometer onder water. Sinds de eerste aanval spuugt het portaal steeds meer monsters uit die de kustplaatsen aanvallen, waaronder Tokio en Los Angeles. Om de monsters te verslaan ontwikkelt het leger het “Jaeger”-programma dat teams van twee piloten traint om gigantische mechanische harnassen vol met wapens te bedienen.


Typewriter (seizoen 1)
Drie jonge vrienden gaan in Goa op zoek naar geesten en ontdekken een oude villa. Wanneer er een nieuw gezin zijn intrek neemt in het huis komt er op een bloedstollende wijze een geheim aan het licht. Al snel vallen de nieuwe bewoners een voor een ten prooi aan het bezeten huis.


Secret Obsession
Jennifer is een pasgetrouwde jonge vrouw. Op een dag wordt ze brutaal aangevallen. Ze geneest moeizaam van haar verwondingen en kan zich van haar verleden niets herinneren. Ze vecht om het geheugen terug te krijgen, maar kan ze de mensen om wie ze geeft wel vertrouwen?

Welke films en series wil jij sowieso op Netflix zien?

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Katja juli 22, 2019 at 14:35

    Oef, Secret Obsession vond ik enorm tegenvallen helaas. Het is namelijk behoorlijk voorspelbaar. Zo jammer, want de locatie en Brenda Song zijn beide fantastisch. Maar het script en haar tegenspeler laat de wensen over.

  • Reply Kelly juli 22, 2019 at 20:13

    Ik vond Secret Obsession heel erg vermakelijk. Had wat spannender gemogen en het was niet de beste film aller tijden, máár voor een Netflix Original niet slecht. 🙂

  • Reply Bettie juli 23, 2019 at 09:44

    Jaaah! La casa del Papel! Ik ben afgelopen week met eerste seizoen begonnen en ik ben nu al verslaafd.

  • Leave a Reply