Netflix

Nieuw op Netflix: week 28

Een nieuwe week en dat betekent weer een hele hoop nieuwe films en series op Netflix! Er staan maar liefst 77 nieuwe titels op. Het hoogtepunt van deze week: seizoen 6 van Suits staat op Netflix! 

Snow White and the Huntsman

Kristen Stewart (Twilight) speelt Snow White in de actie-avonturenfilm Snow White and the Huntsman, een moderne vertelling van het klassieke sprookje.

American Pie 4, 6 en 7

Er zijn weer drie delen van American Pie toegevoegd! Dit zijn echt ontzettende slechte films, maar waarschijnlijk heb je ze vroeger wel gezien, waardoor het een stukje jeugdsentiment is geworden.

Bridget Jones’s Diary

Op nieuwjaarsdag besluit Bridget Jones, een Londense dertiger mét kater maar zonder man, om haar leven resoluut over een andere boeg te gooien en met een dagboek te starten. Haar eerste voornemen is, uiteraard, “tien kilo afvallen”. Haar tweede voornemen: “een leuk, verstandig vriendje vinden in plaats van me steeds weer in te laten met zuiplappen, workaholics, voyeurs, megalomanen, emotionele k****hommels of engerds”. Deze film moet je gezien hebben, een klassieker!

Dinner for Schmucks

Er is nog maar één ding dat de promotie van de ambitieuze Tim in de weg staat: het maandelijkse etentje met zijn baas, waar de genodigde die de grootste idioot meebrengt, de winnaar van de avond is. Gelukkig ontmoet Tom de onnozele Barry, die kunstwerken maakt van opgezette muizen. Wanneer het duo op het diner verschijnt, is er geen houden meer aan. Een hilarische film over twee merkwaardige vrienden op een knettergek etentje!

Michael Jackson: The life of an icon (docu)

Het leven van de King of Pop was er één van absolute hoogte – en dieptepunten. Aan de hand van nooit eerder vertoonde beelden en exclusieve, unieke interviews met mensen die hem het beste kenden – Michaels moeder Katherine, zijn broer Tito en zijn zus Rebbie – vertelt deze film het hele verhaal. Producer David Gest presenteert het definitieve portret van zijn beste vriend Michael Jackson, bekeken door de ogen van zijn familie, vrienden en muzikale legendes zoals Smokey Robinson, Dionne Warwick, Nick Ashford & Valerie Simpson, en vele anderen.

The Adjustment Bureau

Hebben we ons eigen lot in handen, of worden de touwtjes bediend door onzichtbare krachten? Matt Damon vertolkt in de thriller The Adjustment Bureau de rol van een man die een glimp opvangt van wat het noodlot voor hem in petto heeft en besluit dat hij eigenlijk iets anders wil.

Along Came Polly

Tijdens hun huwelijksreis wordt Reuben Feffer, de meest voorzichtige en minst verrassende man op aarde, door zijn nieuwe bruid gedumpt. Weg zijn de mooie dromen en de eeuwige liefde… Na een toevallige ontmoeting met een op avontuur beluste jeugdvriendin, Polly (Jennifer Aniston), wordt Reuben meegesleept in een onophoudelijke stroom van extreme sporten, pikante gerechten, fretten en salsadansen. Zal Reuben, een onverbeterlijke controlefreak, erin slagen zijn leven te veranderen en is hij eindelijk bereid om van dag tot dag te leven?

Flight

In deze film speelt Denzel Washington Whip Whitaker, een piloot die een spectaculaire noodlanding moet maken. Door het vliegtuig veilig te landen redt hij de levens van vrijwel alle passagiers. Whip wordt onthaald als een ware held, maar na verloop van tijd ontstaan er steeds meer vragen over wat er echt is gebeurd aan boord van het vliegtuig.

Katy Perry: Part of me

Katy Perry is het levende bewijs dat je alles kunt zijn als je gewoon jezelf blijft! Leer Katy Perry nog beter kennen en ervaar zelf hoe dit gewone meisje uit Californië haar grote dromen heeft waargemaakt door één van de grootste sterren te wereld te worden. Deze “onmiskenbaar onweerstaanbare” documentaire laat zien hoe Katy Perry’s tienerdroom uit is gekomen!

Suits Seizoen 6

Yes, het moment waar we allemaal op hebben gewacht is daar: Suits seizoen 6 staat op Netflix! Suits is terug voor een zesde seizoen met een grote omwenteling. Mike Ross (Patrick J. Adams) gaat voor 2 jaar de cel in voor fraude en zijn collega’s bij Pearson Specter Litt krijgen te maken met de gevolgen van zijn schikking.

Welke film of serie ga jij sowieso kijken? 

 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly juli 17, 2018 at 09:17

    Bridget Jones blijft heerlijk! Ik zit zelf te wachten op Seizoen 8 van Suits (wij kijken gelijk met Amerika). Zo jammer dat Netflix twee seizoenen achterloopt.

  • Leave a Reply