Netflix

Nieuw op Netflix: week 28

Toeval bestaat niet: in week 28 staan er 28 nieuwe titels op Netflix! Wij zetten de leukste nieuwe titels voor je op een rijtje, zoals je van ons gewend bent!

Family Reunion (Seizoen 1)

Als de McKellans van Seattle naar het platteland van Georgia verhuizen, botsen hun stadse gewoonten met het zuidelijke leven en traditionele grootouders.

Designated Survivor: 60 days (seizoen 1)

Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.

4 Latas

Jean Pierre (Jean Reno) en Tocho reizen af naar Mali, wanneer ze te horen krijgen dat hun vriend Joseba ernstig ziek is geworden. Terugdenkend aan de reizen die ze met z’n drieën in de jaren 80 door Afrika maakten, besluiten ze om de Sahara per auto te doorkruisen. Dit vormt het begin van een avontuur vol emoties en ontmoetingen dat hun leven voorgoed zal veranderen.

Point Blank

Pauls leven wordt op zijn kop gezet wanneer zijn zwangere vrouw ontvoerd wordt. Hij slaat de handen in elkaar met een zwaargewonde crimineel, tevens een moordverdachte, om zijn vrouw en ongeboren baby terug te krijgen. Ze moeten de strijd aangaan met rivaliserende bendes en corrupte agenten en hier levend zien uit te komen.

Kidnapping Stella

Stella wordt op klaarlichte dag gekidnapt door twee gemaskerde mannen. Ze brengen haar naar een verlaten appartement en binden haar vast. De ontvoerders hebben de ontvoering zorgvuldig gepland, maar Stella is niet van plan om mee te werken. Ze doet er alles aan om de plannen van haar ontvoerders te dwarsbomen.

Marshall

Als de Verenigde Staten op het punt staat zich in de Tweede Wereldoorlog te mengen, stuurt een bijna failliet NAACP (Amerikaanse burgerrechtenbeweging in de Verenigde Staten) Marshall naar het conservatieve Connecticut om een zwarte chauffeur te verdedigen tegenover zijn rijke werkgever. Hij wordt beschuldigd van aanranding en poging tot moord, dat al snel de tabloids haalt. De NAACP heeft een belangrijke overwinning nodig maar wordt de mond gesnoerd door een rechtbank.

Easy A

Olive is een onopvallende, gemiddelde high school- leerling. Om haar sociale leven een boost te geven, besluit ze gebruik te maken van het roddelcircuit. Na een klein leugentje over het verliezen van haar maagdelijkheid, ontdekt ze dat haar nieuwe reputatie van stoere meid op school een enorm voordeel heeft: eindelijk krijgt ze wat aandacht. Maar haar klasgenoten keren zich tegen haar en haar favoriete docent en mentor beginnen zich zorgen te maken. Met de hulp van hilarische ouders en haar grote liefde probeert Olive een eind te maken aan de roddels.

Suits seizoen 7A

Wanneer Mike (Patrick J. Adams) terug komt bij Pearson Specter Litt, en Jessica vertrekt, zullen Harvey (Gabriel Macht) en Louis (Rick Hoffman) hun persoonlijke irritaties opzij moeten zetten om hun zinkende firma te redden. Er ontstaan nieuwe dynamieken en ook Donna (Sarah Rafferty) en Rachel (Meghan Markle) zitten niet stil om nieuwe complotten te smeden.

Welke film of serie ga jij sowieso kijken?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly juli 15, 2019 at 15:22

    Suits seizoen 7A is zó leuk. Ik heb ‘m al gezien, maar misschien nog eens kijken nu hij op Netflix staat. 🙂

  • Leave a Reply