Netflix

Nieuw op Netflix: week 27

Netflix heeft afgelopen week 32 nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. Mocht jij het mooie weer helemaal zat zijn en lekker binnen wil Netflixen, dan kan dat dus met deze nieuwe titels. We zetten de leukste voor je op een rijtje.

Görümce

Yeliz en haar broer Ahmet zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en delen zelfs een flat. Jaloers waakt Yeliz over het welzijn van Ahmet en geen van de vrouwen met wie hij omgaat, zijn voor zijn zus goed genoeg. Maar dan ontmoet Ahmet een meisje, met wie hij het werkelijk meent en met wie hij wil trouwen. Yeliz is helemaal niet enthousiast, maar bang is ze niet. Net als de vorige vrouwen in Ahmet’s leven denkt ze dat ze ook in staat zal zijn om deze op de vlucht te laten slaan.

Good Girls (seizoen 1)

Drie voorstedelijke moeders orkestreren een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden. En dat doen ze samen.

Bulletproof Gangster

Het waargebeurde verhaal over de opkomst en ondergang van de Ierse vakbondsleider Danny Greene (Ray Stevenson), die in de jaren 70 bekendheid kreeg door zijn gedurfde bereidheid om de Italiaanse maffia te trotseren. Opgegroeid in de straten van Cleveland raakt Greene in contact met de lokale maffia, maar na het vormen van een alliantie met de beruchte gangster John Nardi (Vincent D’Onofrio) en de gevreesde Shondor Birns (Christopher Walken), begint Greene te ontdekken dat hij de potentie heeft om zelf zo machtig te worden als zijn tegenstanders. Na het overleven van aanslagen op zijn leven krijgt hij de reputatie onaantastbaar te zijn.

The Other Boleyn Girl

De zussen Boleyn denken beide de liefde van hun leven aan het kille hof van de Tudors gevonden te hebben. Maar niet alleen het hof blijkt onvriendelijk. De spanningen tussen beide zussen lopen hoog op, wanneer zij beiden vallen voor de charmes van Koning Henry VIII.

Honey 2

Nadat ze in aanraking is gekomen met de politie probeert de 17-jarige Maria Bennett te ontsnappen aan de harde wereld in de Bronx . Ze wil in de voetsporen treden van de beroemde choreograaf Honey Daniels en ze stort zich helemaal op haar enige talent: streetdance. Brandon, die een groep getalenteerde, maar ongedisciplineerde dansers begeleidt, ziet haar dansen. Hij vraagt haar om hem te helpen de dansgroep “HD” te trainen voor de grote danscompetitie “Dance or Die”. “HD” moet de strijd aangaan met de veelbelovende dans crew 718, geleid door Maria’s ex-vriend, de charismatische Luis. Terwijl hij probeert haar te verleiden om terug te keren naar het harde straatleven, ontdekt Maria dat dansen haar enige passie en redding is…

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter

De legendarische jager Buck Ferguson vertrekt op jachtweekend met zijn goede vriend en cameraman Don. Het wordt een heus avontuur, maar niet één zonder missie. Buck wil namelijk de band weer aanhalen met zijn zoon Jaden, maar laatstgenoemde heeft daar weinig zin in.

Samantha! (seizoen 1)

Samantha, een kindsterretje in de jaren 80, blijft vasthouden aan een restje beroemdheid met hilarische, onbezonnen plannen om weer in de spotlights te komen.

American Pie: The Wedding

In dit derde deel uit de American Pie-reeks vraagt Jim Michelle ten huwelijk. De families van beiden komen samen voor de aanstaande bruiloft. Terwijl Jim er alles aan doet om een goede indruk te maken op de ouders van Michelle, doen Finch en Stifler hun best om indruk te maken op haar jongere zus.

Anne with an E (seizoen 2)

Een dapper weeskind met grote passies vindt een onverwacht thuis bij een geharde, ongehuwde vrouw en haar zachtmoedige vrijgezelle broer. Gebaseerd op de bekende boeken is dit een nieuwe versie van Anne: Anne with an E.

American Pie: Reunion

De hele vriendengroep komt terug naar East Great Falls voor hun 10-jaarlijkse schoolreünie. Iedereen vertelt over de goede oude tijd, met de beangstigende gedachte in het achterhoofd dat ze nu geen losbollige tieners meer zijn. Jim en Michelle hebben een klein zoontje en Jim weet nog niet goed hoe hij zich moet gedragen als vader. Oz heeft weer contact met Heather. Een aantal dingen zullen veranderen na de reünie…

Bring It On: All or Nothing

Britney Allen (Hayden Panettiere) is de teamleider van het cheerleader team op de hoog aangeschreven Pacific Vista High School. Wanneer zij te horen krijgt dat er een auditie komt om in een programma van zangeres Rihanna op te treden schrijft ze haar team in. Echter, haar vader krijgt een nieuwe baan en ze verhuizen naar L.A. waar Britney naar de multi-etnische Crenshaw High School moet gaan. Hier is het nog niet zo makkelijk haar cheerleader-carrière opnieuw op te pikken.

Welke ga jij kijken?

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Kelly juli 9, 2018 at 11:22

    American Pie blijft leuk!

  • Reply Milou juli 9, 2018 at 12:51

    Oehh ik ga direct Good Girls opzoeken 😀

  • Leave a Reply