Netflix

Nieuw op Netflix: week 27

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! Het derde seizoen van Stranger Things verscheen afgelopen week op Netflix. Ben jij al begonnen met bingewatchen?

Daddy’s Home 2

Vader en stiefvader Dusty en Brad bundelen hun krachten om de kersttijd perfect te maken voor de kinderen. Hun hernieuwde partnerschap wordt al snel op de proef gesteld wanneer Dusty’s old-school, macho-vader en Brad’s vriendelijke vader arriveren om de vakantie op zijn kop te zetten.

Minions

Spin-off van Despicable Me met Sandra Bullock waarin de gele minions een nieuwe meester zoeken.
Het verhaal begint in de jaren zestig, voordat ze in dienst waren van professor Gru. De gele mannetjes hebben geen schurken om te helpen en gaan naar een conventie om een nieuwe meester te zoeken. Daar aangekomen vechten ze voor het recht om Scarlet Overkill te dienen.

Stranger Things (seizoen 3)

Een vermiste jongen. Een overheidslab vol vreselijke geheimen. Een duistere kracht die een heel dorp op zijn kop zet. Het derde seizoen van Stranger Things staat op Netflix!

Cristina (documentaire)

In deze korte documentaire strijdt de 37-jarige Cristina tegen kanker. Tegelijkertijd doet ze er alles aan om anderen ervan te overtuigen om in het moment te leven.

Misfit

Een high school komedie en gaat over Julia (Djamila), een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland. In Amerika had ze een perfect leventje: ze was populair, had een goed bekeken vlog en veel vriendinnen. Haar leven staat op zijn kop als ze in Nederland door de VIP squad, de drie populairste meisjes van de school, als “Misfit”, een buitenbeentje, wordt bestempeld.

Alles voor elkaar

Vier hartsvriendinnen worden op de 30ste verjaardag van één van hen geconfronteerd met een filmpje uit hun middelbare schooltijd. Pijnlijk is de realisatie dat ze hun verwachtingen van toen niet echt hebben waar gemaakt. Sterker nog: zowel qua carrière als op liefdesvlak staan ze totaal niet waar ze zichzelf op hun 30ste hadden bedacht. In enigszins beschonken toestand besluiten de vier dat het hoog tijd is daar verandering in te brengen en elkaar te helpen om hun tienerdromen alsnog waar te maken.

The Foreigner

Wanneer de dochter van een Chinese restauranteigenaar in Londen wordt vermoord door IRA terroristen en de politie geen actie wil ondernemen, besluit haar vader er alles aan te doen om haar dood te wreken en zelf voor gerechtigheid te zorgen. The Foreigner is een strakke actiethriller van Martin Campbell (Casino Royal) met in de hoofdrollen Jackie Chan en Pierce Brosnan.

Blade Runner 2049

Politieagent K ontdekt een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige ‘blade runner’ Rick Deckard, die al dertig jaar vermist wordt.

Vorige week maandag verschenen er een heleboel nieuwe films en series op Netflix, die staan in dit Netflix artikel!

Naar welke film of serie op Netflix ben jij benieuwd? 

 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly juli 8, 2019 at 15:41

    The Foreigner & Blade Runner komen zeker op de lijst! 🙂

  • Leave a Reply