Netflix

Nieuw op Netflix: week 26


Netflix heeft weer een aantal nieuwe series en Netflix originals erop gezet! Daarnaast nog een paar docu’s en wat films. Benieuwd? Kijk dan snel verder.

Secret City (1 seizoen)

Het protest van een student leidt tot een regeringsschandaal dat persoonlijke en professionele consequenties heeft voor een van de taaiste journalisten van Australië.

Recovery Boys

Tijdens de drugsepidemie in Amerika proberen vier mannen hun leven weer op poten te krijgen en verbroken relaties te herstellen na hun jarenlange verslaving. “Recovery Boys” is een intieme blik op de kracht, broederschap en moed die nodig is om verslaving te overwinnen. De film legt het interne herstelconflict bloot en de externe hindernissen van een meedogenloze samenleving.

Kiss Me First (seizoen 1)

Een eenzame vrouw die verslaafd is aan een virtualrealityspel ontmoet een feestbeest waardoor ze kennismaakt met een wereld vol nieuwe uitdagingen en donkere geheimen.

TAU

Ooit was ze een pientere oplichtster, nu is Julia de nieuwste gevangengehouden vrouw. Haar lichaam en geest worden uitgebuit in een dodelijk experiment. Het enige obstakel dat haar haar vrijheid ontzegt is TAU, de geavanceerde artificiële intelligentie die in het geheim ontwikkeld werd door Alex, Julia’s masochistische en enigmatische gijzelaar. TAU beschikt over een arsenaal aan drones en robots en Julia moet racen tegen de klok om de grenzen tussen mens en machine te overbruggen opdat ze haar vrijheid kan herwinnen.

Calibre

Vaughn, die binnenkort vader wordt, gaat met zijn jeugdvriend Marcus een weekendje jagen in een klein afgelegen dorp in de Schotse hooglanden. Nadat de eerste avond stevig gedronken wordt met de dorpsgenoten, gaat het stel vroeg op pad het bos in. Het is een mistige, herfstachtige ochtend. Als Vaughn probeert om een hert neer te schieten slaat het noodlot toe.

GLOW (seizoen 2)

In het LA van de jaren 80 begint een stel buitenbeentjes opnieuw als de Gorgeous Ladies of Wrestling. Een komedie van het team achter ‘Orange is the New Black.’

That’s My Boy

Hoewel hij nog steeds een tiener was heeft Donny (Adam Sandler) zijn zoon Todd (Andy Samberg) alleen opgevoed tot zijn 18e verjaardag. Ze hebben elkaar jaren niet meer gezien maar op de avond voordat Todd gaat trouwen staat Donny plots voor de deur. Donny probeert wanhopig om weer contact te leggen met zijn zoon maar is gedwongen om te gaan met de gevolgen van zijn slechte opvoeding.

Nick and Norah’s Infinite Playlist

Nick (Michael Cera) en Norah (Kat Dennings) ontmoeten elkaar op een punk-concert. Hoewel ze behalve hun muzieksmaak niets gemeen hebben, vallen ze voor elkaar en zorgt de ontmoeting voor een bijzondere verandering in het leven van beide.

Every Thing Will Be Fine

Na een ruzie met zijn vriendin rijdt een schrijver doelloos rond. Dan rijdt hij per ongeluk een kind aan dat overlijdt. Het ongeval en de nasleep ervan zorgen voor een zwaar trauma. Met moeite probeert hij om te gaan met het gebeuren en verder te gaan met zijn leven. Maar elke keer als hij in de spiegel kijkt ziet hij een moordenaar.

Hondros

Deze film volgt het leven en de carrière van de beroemde oorlogsfotograaf Chris Hondros door de aangrijpende en vaak verrassende verhalen te ontdekken achter de bekendste foto’s van deze bekroonde fotojournalist. Gedreven om te getuigen over de oorlogen van onze tijd na de gebeurtenissen van 9/11, was Chris een van de eersten in een nieuwe generatie oorlogsfotografen sinds Vietnam. ‘Hondros’ onderzoekt de complexiteiten die inherent zijn aan het behandelen van meer dan een decennium aan conflicten, terwijl de fotojournalist toch probeert een normaal leven te behouden.

Sweet Virginia

Sam is een moteleigenaar die in een stadje te Virginia resideert. Sam was ooit een beroemd rodeo ster, tot op een dag één van zijn ritjes verkeerd afliep. Nu spendeert hij zijn dagen met het helpen en verzorgen van zijn gasten. Net als elke andere persoon in het stadje schrikt Sam van het nieuws over drie gepleegde moorden. Onwetend raakt hij bevriend met de dader, die in het motel verblijft…

Shot Caller

Een familieman moet de cel in waar hij al snel de kneepjes van het gevangenisleven leert kennen. Hierdoor wordt hij als het ware tot een soort gangster getransformeerd. Zodra hij uit de gevangenis komt, wordt hij gedwongen om een grote en gewelddadige misdaad te plegen in samenwerking met een concurrerende bende.

Erased (seizoen 1)

Nadat Satoru zijn moeder vermoord aantreft, reist hij 18 jaar terug in de tijd en probeert hij haar dood en die van drie klasgenoten te voorkomen.

Misfit

Julia (Djamila) is een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland. In Amerika had ze een perfect leventje: ze was populair, had een goed bekeken vlog en veel vriendinnen. Haar leven staat op zijn kop, als ze in Nederland door de VIP-squad, de drie populairste meisjes van de school, als ‘Misfit’, een buitenbeentje, wordt bestempeld. Als de kans zich voordoet om naar Amerika terug te keren, pakt ze die dan ook met beide handen aan, ook al moet ze daarvoor op school een ingewikkeld dubbelleven leiden. Dan wordt ze ook nog eens verliefd op Nick (Niek Roozen) en gaat ze zich steeds meer afvragen: wil ze echt terug of wil ze toch blijven?

What We Started

Documentaire over het elektronische muziek genre. De film duikt in de zeer populaire wereld van elektronische dansmuziek. Het geeft een blik achter de schermen en biedt toegang tot een veelal onbegrepen, goed gemotiveerde en behoorlijk geïsoleerde industrie, die op weg is naar wereldwijde dominantie. ‘What We Started’ gaat in op de invloed van Carl Cox en volgt de betrekkelijke nieuwkomer Martin Garrix die wereldwijd succes heeft. Ook komt de evolutie van dansmuziek aan bod.

Romeo + Juliet (1996)

De dialogen van de bard blijven behouden in deze moderne versie van William Shakespeares tragedie over de onmogelijke liefde tussen kinderen uit twee twistende families.

The Fast and the Furious (eerste 5 delen)

Domenic Toretto is de leider van een straatbende die er van verdacht wordt dure elektronische apparatuur gestolen te hebben. Een undercover agent probeert uit te vinden wie er verantwoordelijk is voor de diefstallen. Hij wordt verliefd op Domenic’s jongere zus.

Welke ga jij kijken?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Mirjam juli 2, 2018 at 12:17

    Misfit leek me wel leuk, maar niet de moeite waard om voor naar de bioscoop te gaan, dus die ga ik wel kijken, denk ik.
    Bedankt weer voor het overzicht!

  • Reply Kelly juli 2, 2018 at 13:02

    Romeo & Juliet is zó leuk! Can’t wait om die weer te kijken. 🙂

  • Leave a Reply