Netflix

Nieuw op Netflix: week 25

Een nieuwe week en dat betekent weer een nieuw overzicht van nieuwe titels op Netflix! Deze week zijn er 22 titels toegevoegd en wij zetten de leukste titels voor je op een rijtje. 

Brain on Fire

Een jonge journaliste van de New York Post wordt getroffen door toevallen, psychoses en geheugenverlies en bezoekt allerlei dokters op zoek naar een ongrijpbare diagnose.

Jack Reacher 2: Never Go Back

Jack Reacher vertrekt naar zijn vroegere militaire basis in Virginia, waar hij heeft afgesproken met Major Susan Turner. De ontmoeting wordt echter uitgesteld wanneer blijkt dat Turner is gearresteerd. Er is wel een andere officier die Reacher beschuldigt van een misdaad waarvan hij zich niet kan herinneren dat hij hem ooit heeft begaan.

Trainspotting

Dit is het verhaal van Mark Renton (Ewan McGregor) en zijn zogenaamde vrienden, een bont gezelschap van losers, leugenaars, psychopaten, dieven en junkies. Terwijl de bende ogenschijnlijk op zelfvernietiging afstevent, legt de film op tegelijk hilarische en huiveringwekkende wijze de desintegratie van hun vriendschap vast. Enkel Mark zelf lijkt het inzicht en een kans te hebben om aan zijn noodlot te ontsnappen. De vraag is enkel: wil hij echt kiezen voor het leven?

Verder zijn er nog twee cabaretshows toegevoegd. Hannah Gadsby: Nanette en Derren Brown: Miracle. Afgelopen week zijn er ook weer nieuwe afleveringen verschenen van The Originals (S05E08) en Shooter (S03E01).

Een iet wat magere week voor nieuwe titels op Netflix, maar in juli komen er weer een heleboel nieuwe titels aan!

Nieuw op Netflix in juli

In juli verschijnen er een heleboel nieuwe titels op Netflix. We zetten de belangrijkste series voor je op een rijtje:

 • Suits seizoen 6 (13 juli)
 • Orange is the New Black seizoen 6 (27 juli)
 • Teen Wolf seizoen 6b (31 juli)
 • Archer seizoen 9 (13 juli)

Op welke serie verheug jij je het meest? 

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Mirjam juni 26, 2018 at 06:41

  Yay! Een nieuw seizoen van Suits. Al moet ik zeggen dat Netflix de laatste tijd verdacht weinig wordt gebruikt door mij. Veel te druk met lezen en schrijven, dus heel erg is het niet 😉
  Groetjes,
  Mirjam

 • Reply Story Tellers juni 26, 2018 at 17:40

  Wat gek, seizoen 6B van teen wolf stond toch al op Netflix? Hebben ze dat er weer afgehaald dan?
  Seizoen 6 van suits komt echt op een geweldig moment, ik heb de 5 seizoenen net uit en oooeeeh Orange is the new black 🙂

  • Reply Tedje juni 27, 2018 at 09:30

   Oh ik heb geen idee! In de aankondiging van Netflix staat in ieder geval dat 6B 31 juli verschijnt!

  Leave a Reply