Netflix

Nieuw op Netflix: week 25

Er zijn afgelopen week maar liefst 36 nieuwe titels toegevoegd! We zetten de leukste titels voor jou op een rijtje.

Man of Steel

Voordat de stervende planeet Krypton ontploft stuurt wetenschapper Jor-El zijn enige zoon, de pasgeboren Kal-El, naar planeet Aarde. Het ruimteschip van de baby crasht in het weiland van Jonathan en Martha Kent. Zij voeden Kal-El op en geven hem een nieuwe naam: Clark Kent. Clark groeit op als normale jongen, maar weet dat hij anders is dan andere kinderen. Niet iedereen kan immers een schoolbus optillen. Op latere leeftijd worstelt hij nog steeds met zijn identiteit, al gaat de zoektocht naar zijn ware ik een stuk gemakkelijker wanneer General Zod, een overlevende generaal van Krypton, de aarde aanvalt met een klein leger. Sluit Clark zich bij zijn soortgenoten aan, of zet hij zich in voor zijn nieuwe thuisplaneet?

Cop Out

Twee ervaren partners van de New York Police Department moeten het opnemen tegen een meedogenloze crimineel in hun jacht op een zeldzaam honkbalkaartje. Voor veteraan Jimmy (Bruce Willis) is het kaartje zijn enige hoop te kunnen betalen voor de aankomende bruiloft van zijn dochter (Michelle Trachtenberg). Hij wordt bij deze bijzondere missie vergezeld door Paul (Tracy Morgan).

Mr. Iglesias (seizoen 1)

Politieke documentaire en persoonlijke memoires komen samen in dit onderzoek naar de complexe waarheid achter de teloorgang van twee Braziliaanse presidentschappen.

DARK (seizoen 2)

Als een kind vermist wordt, gaan vier families verwoed op zoek naar antwoorden. Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties.

Girls, Incarcerated (seizoen 2)

Ruzies, vriendschappen, daten, regels. Het tienerleven gaat gepaard met een hoop drama. Maar achter de tralies staat zo veel meer op het spel.

The Losers

De leden van een CIA Black Operation team zijn in de Boliviaanse jungle op een ‘search and destroy’-missie. Het team wordt echter verraden en voor dood achtergelaten. Ze besluiten achter de verantwoordelijken aan te gaan om wraak te nemen.

Beats

In de South Side van Chicago moet het hiphopwonder August Monroe zijn angsten overwinnen en nieuwe creatieve grenzen opzoeken met de hulp van een onverwachte mentor.

Welke film of serie wil jij graag op Netflix zien? 

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.