Netflix

Nieuw op Netflix: week 24


Afgelopen week heeft Netflix niet heel veel toegevoegd. Een paar nieuwe films en series. Wél titels die niet zo bekend zijn, ook erg leuk voor de verandering. Ik ben in ieder geval erg nieuwsgierig geworden naar een paar titels.

Het regent gehaktballen 2

Na de desastreuze voedselstorm uit de eerste film, zijn Flint en zijn vrienden gedwongen om de stad te verlaten. Flint aanvaardt de uitnodiging van zijn idool Chester V om de Live Corp Company te vervoegen, die de taak heeft om het eiland schoon te maken, en waar de beste uitvinders ter wereld technologieën ontwerpen voor de verbetering van de mensheid. Wanneer Flint echter ontdekt dat zijn machine nog steeds werkt en nu voedselmutanten kweekt moeten hij en zijn vrienden opnieuw de wereld redden.

Champions (seizoen 1)

Jaren nadat de afgegleden sporter Vince zijn vriendin zwanger maakte, ontmoet hij zijn excentrieke zoon. Hij leert stap voor stap wat het betekent om vader te zijn.

Marlon (seizoen 1)

Na de meest vriendschappelijke scheiding ooit moet een zorgeloze maar toegewijde vader wennen aan zijn nieuwe leven met zijn nuchtere ex-vrouw en twee kinderen.

The Road Trick (seizoen 1)

Illusionist Adam Trent gebruikt magie om culturen te verbinden terwijl hij door Europa trekt, contact maakt met de lokale bevolking en naar unieke ervaringen zoekt.

Liquid Science (seizoen 1)

In deze levendige serie over de wonderen van de wetenschap reist GZA van de Wu-Tang Clan de wereld over om innovatieve wereldverbeteraars te ontmoeten.

Set It Up

Harper en Charlie zijn twee assistenten werkzaam in New York. Hun werkgevers zijn beiden verslaafd aan hun werk en maken het hun personeel weleens lastig. Harper en Charlie vinden hierop een oplossing en organiseren een date voor de bazen. Tijdens het plannen en uitvoeren van hun idee beseffen de assistenten dat er ook romantiek voor hen in de lucht hangt.

Beirut

De Amerikaanse diplomaat Mason Skiles ontvlucht Libanon in de jaren 70 nadat zijn vrouw gedood wordt. Tien jaar later wordt hij door de CIA teruggeroepen naar een inmiddels door oorlog verscheurde stad. Hij moet er gesprekken voeren om het leven van Cal Riley, een vriend en collega die hij destijds had achtergelaten, te redden.

All Eyez on Me

Deze biografie vertelt het verhaal over de opkomst en turbulente carrière van een van de beroemdste rappers die de hiphopcultuur heeft voortgebracht: Tupac Shakur. Door velen gezien als de beste vertegenwoordiger aller tijden van de gangstarap. Hij houdt het record als bestverkopende rap-artiest met meer dan 75 miljoen verkochte platen wereldwijd. Meerdere malen komt hij echter in aanraking met justitie. Tijdens een schietpartij in 1996 eindigt zijn leven op tragische wijze.

Welke films of series ga jij kijken?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Jessica juni 18, 2018 at 18:52

    Set It Up is echt heerlijke feelgood! 😀

  • Leave a Reply