Netflix

Nieuw op Netflix: week 24

In week 24 heeft Netflix maar liefst 37 nieuwe titels aan het aanbod toegevoegd! Kijk je mee welke?

Jurassic World

John Hammond had 22 jaar geleden een attractiepark bedacht waarin gasten konden ervaren hoe het is tussen de echte dinosaurussen. Vandaag de dag trekt Jurassic World tienduizenden bezoekers, maar achter alle attracties schuilt iets sinisters: een genetisch gemanipuleerde dinosaurus met barbaarse trekjes.

Dunkirk

In de film Dunkirk zijn honderdduizenden Britse en geallieerde soldaten omsingeld door vijandelijke oprukkende Duitse troepen in het Franse plaatsje Duinkerken. Gevangen op het strand met hun rug naar het Kanaal staan ze voor een onmogelijke situatie als de Blitzkrieg van de Duitse Wehrmacht dichterbij komt.

Murder Mystery

Op een langverwachte reis naar Europa proberen een New Yorkse agent en zijn vrouw, die kapster is, een bizarre moord op het jacht van een miljardair op te lossen.

Trinkets (seizoen 1)

Een rouwende tiener raakt bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.

Dummie de Mummie 2

In deze tweede film naar de jeugdboeken van Tosca Menten gaat Goos op zoek naar een geheimzinnig beeldje om zijn vriendje Dummie de Mummie te helpen. Wanneer Dummie beseft dat hij nooit groot zal worden en dus ook geen koning, wil hij in ieder geval net zo beroemd worden als zijn farao-vader.

The Right One

Abdullah is een jonge interieurontwerper en vrijgezel. Hij is een rijke playboy. Zijn relaties met vrouwen heeft hem het goede pad doen verliezen. Nu staat hij onder druk om te trouwen, maar kan niet kiezen tussen vier vrouwen met elk een van de kwaliteiten die hij zoekt in zijn ideale vrouw.

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese

In deze mix van feiten en fantasie kijkt Martin Scorsese terug op Bob Dylans Rolling Thunder Revue-tour in 1975, in een land dat klaar was voor vernieuwing.

JINN (seizoen 1)

Tijdens een excursie naar Petra komen een goede en een slechte djinn het mensenrijk binnen. Ze maken van de middelbare school een bovennatuurlijk slagveld.

Charité at War (seizoen 1)

In 1943 worstelt het personeel van het Charité-ziekenhuis in Berlijn met de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog en het eugenetische beleid van de nazi’s. Charité at War is het vervolg op Charité.

Leila (seizoen 1)

In de nabije toekomst waarin een onderdrukkingsregime voor een verzuilde samenleving zorgt, omzeilt een vrouw de regels om haar jarenlang vermiste dochter te vinden.

Jessica Jones (seizoen 3)

Gekweld door een traumatisch verleden benut Jessica Jones haar talent als privédetective om haar belager te vinden, voordat hij in Hell’s Kitchen meer kwaad aanricht.

Zone Blanche (seizoen 1)

Een politie-inspecteur en een excentrieke nieuwe aanklager onderzoeken een reeks gruwelijke misdaden en enge voorvallen in een afgelegen dorpje aan de rand van een bos.

Welke titels ga jij kijken?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Kelly juni 17, 2019 at 11:14

  Murder Mystery was zó leuk haha. Zo slecht, maar hilarisch.

 • Reply Bettie juni 17, 2019 at 13:10

  Ik ben gisteravond net aan ‘Trinkets’ begonnen en moet zeggen dat het best wel een oke serie is. Ik ben benieuwd naar de rest van de serie en hoe het afloopt.

  Bettie
  http://www.thewildflowerhippie.com

 • Leave a Reply