Netflix

Nieuw op Netflix: week 23

Week 22 was een crazy week op Netflix met 97 nieuwe titels. Week 23 bleef daarentegen een stuk rustiger met 17 nieuwe titels op Netflix. 

Sense8 (finalefilm)

Helaas komt er met deze finalefilm van Sense8 een einde aan deze serie. Super jammer, want ik vond het echt een hele leuke en goede serie! Ik ben dan ook erg benieuwd naar de finalefilm, die ik zeker snel ga kijken. Mocht je Sense8 nog niet hebben gezien, geef deze zeker eens een kans!

Sausage Party

In deze CG-animatiefilm leidt één worstje een groep supermarktproducten op een zoektocht naar de waarheid over hun bestaan en om te ontdekken wat er werkelijk gebeurt als ze gekozen worden om de supermarkt te verlaten.

Dirt

Een 17-jarige jongen die is gearresteerd voor autodiefstal, krijgt de kans om zijn leven te beteren wanneer de manager van een professioneel raceteam hem een baan geeft.

The Bleeder

The Bleeder vertelt het ware verhaal van Chuck Wepner (Liev Schreiber), de man die de inspiratie vormde voor de Rocky films. In het gewone leven runde Wepner een slijterij maar hij werd beroemd nadat hij 15 rondes doorstond tegen bokskampioen Muhammed Ali.

Inside the World’s Toughest Prisons

Onderzoeksjournalist Paul Connoly laat zich vrijwillig opsluiten in de gewelddadigste gevangenissen ter wereld, waar intimidatie en wreedheid heersen.

Ali’s Wedding

Nadat de zoon van een Irakese geestelijke in Melbourne een leugentje om bestwil vertelt dat uit de hand loopt, moet hij kiezen tussen familieverplichtingen en zijn hart.

Alex Strangelove

Het plan van middelbarescholier Alex Truelove om zijn maagdelijkheid te verliezen aan zijn knappe vriendin Claire gaat mis wanneer hij de net zo innemende Elliot ontmoet.

Verder zijn er ook weer nieuwe afleveringen online gekomen van The Originals (S05E06) en Supergirl (S03E21).

Welke film of serie wil jij graag zien op Netflix?

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.