Netflix

Nieuw op Netflix: week 23

Netflix heeft deze week 33 nieuwe titels toegevoegd! Een hoop titels waar wij erg blij van worden op deze vrije dag.

Malibu Rescue (seizoen 1)

De Botjes hebben hun training afgerond en keren terug naar het strand voor een reeks spannende reddingen en een flinke dosis humor.

Dolphin Kick

Luke is een 13-jarige jongen die onlangs zijn moeder heeft verloren. Terwijl hij op vakantie is op een tropisch eiland raakt hij bevriend met een speelse dolfijn. Deze dolfijn helpt Luke om met het verlies van zijn moeder om te gaan.

Black Mirror (seizoen 5)

De wereld ontwikkelt zich in rap tempo en met name de technologische stappen op Internet zijn soms best beangstigend. Charlie Brooker schetste de grootste horrorscenario’s in Black Mirror. Vanaf het derde seizoen is dit een Netflix Original. In Black Mirror wordt de zieke nabije toekomst beschreven vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens.

Wanted (seizoen 2)

Tegenpolen Lola en Chelsea zijn getuige van een moord waarbij corrupte politieagenten zijn betrokken. Ze worden onterecht beschuldigd en slaan samen op de vlucht.

Happy! (seizoen 2)

Een ex-agent die nu huurmoordenaar is, denkt dat hij gek wordt: een eenhoorn die alleen hij kan zien, vraagt hen een meisje te redden dat is ontvoerd door de Kerstman.

Rules Don’t Apply

De jaren 50. Het verhaal volgt de onconventionele liefde tussen Marla Mabrey, een jonge toegewijde actrice en Frank Forbes, haar eveneens conservatieve chauffeur. Beide zijn in dienst van visionair Howard Hughes, die verwikkelingen tussen werknemers ten strengste verbiedt.

An Inconvenient Sequel: Truth to Power

Een decennium na An Inconvenient Truth zet Vice-president Al Gore zijn onvermoeibare strijd voort waarbij hij ditmaal laat zien hoe dicht we bij een werkelijke energierevolutie staan. Al Gore reist de wereld over om te proberen het internationale klimaatbeleid te beïnvloeden. Camera’s volgen hem achter de schermen -in private en publieke, grappige en ontroerende momenten- als hij ernaar streeft om mensen ervan bewust te maken dat de gevaren van de klimaatverandering overwonnen kunnen worden met menselijk vernuft en passie.

Designated Survivor (seizoen 3)

Designated Survivor* draait om een Verenigde Staten kabinet lid met een lage rang (Sutherland), die opeens als president aangewezen wordt na een catastrofale aanval tijdens de State of the Union. Deze aanval dood iedereen die boven Sutherland staat in rang om eerst president te worden.

3% (seizoen 3)

In een toekomst waarin de elite op een paradijselijk eiland woont ver van de overbewolkte krottenwijken krijg je één kans om je bij deze 3% van de bevolking te voegen.

Tales of the City (seizoen 1)

Mary Ann keert op middelbare leeftijd terug naar San Francisco en haar excentrieke vrienden. Laura Linney schittert in deze serie, gebaseerd op Armistead Maupins boeken.

I Am Mother

Een tienermeisje wordt ondergronds opgevoed door een robot, Mother, die ontworpen werd om de aarde na vernietiging weer van mensen te voorzien. Hun unieke band wordt onder druk gezet wanneer een vreemde vrouw aangetroffen en opgenomen wordt door de tiener. De vrouw doet twijfel veroorzaken bij het meisje die voorheen alles aannam van Mother over de buitenwereld. Met geen idee wie ze kan vertrouwen poogt het meisje de waarheid te achterhalen.

The Black Godfather

Decennialang hebben ’s werelds meest spraakmakende entertainers, atleten en politici zich tot één man gewend voor advies tijdens de meest cruciale momenten in hun leven en loopbaan, waaronder Grammy Award-winnaars, Hall of Famers, een zwaargewicht wereldkampioen en twee Amerikaanse presidenten. Die man is Clarence Avant. ‘The Black Godfather’ brengt de uitzonderlijke en onwaarschijnlijke opkomst van Avant in kaart, wiens baanbrekende prestaties achter de schermen van invloed waren op de erfenissen van iconen zoals Bill Withers, Quincy Jones, Muhammad Ali, Hank Aaron en presidenten Bill Clinton en Barack Obama.

Elisa and Marcela

Het is het jaar 1901. Marcela Gracia Ibeas en Elisa Sanchez Loriga zijn twee lesbische vrouwen en wonen in Spanje. Ze willen met elkaar trouwen, maar volgens de wet is dit niet toegestaan. Elisa neemt de identiteit van een man aan om alsnog met Marcela te kunnen trouwen.

Naar welke titels kijk jij uit?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply