Netflix

Nieuw op Netflix: week 21

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! Netflix heeft afgelopen week 29 titels toegevoegd.

Zero

Bauua Singh is een man die vol is van charme en humor, met een snufje arrogantie. Geboren in een rijke familie en opgevoed in een omgeving van rijkdom en toegeeflijkheid, werd Bauua nooit teleurgesteld door Meerut of zijn mensen. Maar wanneer hij twee vrouwen ontmoet, nemen zijn ervaringen met deze vrouwen hem mee op een reis om zijn ‘incompleetheid’ te voltooien en zijn horizon te verbreden om een ​​doel te vinden waarvan hij nooit wist dat hij het had.

Same Kind of Different As Me

Same Kind of Different as Me gaat over de levens van drie mensen die door het lot en vriendschap met elkaar verbonden zijn. Internationaal kunsthandelaar Ron Hall probeert zijn huwelijk te redden met zijn vrouw. Op aandringen van zijn vrouw raakt hij bevriend met een dakloze man die voor gevaar heeft gezorgd.

The Dark Tower

De wereld van Roland Deschain valt uit elkaar. Eens werd deze gekenmerkt door vergaande magie en technologie, maar beide lijken slechts relieken uit het verleden te zijn. Om de wereld te redden is hij op een queeste naar de Donkere Toren, een verbindingspunt van alle universa. Hij moet de Donkere Toren vinden, voordat de slechterik Man in Black dat doet en de toren vernietigt. Dit zou namelijk het einde van de mensheid betekenen.

A Tale of Two Kitchens

Gabriela Cámara, de culinaire ster uit Mexico-Stad, opent zusterrestaurant Cala in San Francisco, met een vergelijkbaar menu en een ongewoon gastvrije keukencultuur.

Zombieland

Twee mannen genaamd Columbus (Jesse Eissenberg) en Tallahassee (Woody Harrelson) moeten zien te overleven in een wereld die overbevolkt is door zombies. Tijdens hun strijd met overleving bundelen ze krachten met Wichita (Emma Stone) en Little Rock (Abigail Breslin), die ook een manier hebben gevonden om in leven te blijven. Tijdens hun strijd moeten ze zich afvragen wat erger is, van elkaar afhankelijk moeten zijn of toch maar aan de zombies overgeven.

DC Legends of Tomorrow (seizoen 4)

Een mysterieuze ‘tijdmeester’ uit de toekomst brengt een onwaarschijnlijk team van superhelden en misdadigers op de been om de wereld te redden van een krachtig kwaad.

Slasher (seizoen 3)

Jaren na de gruwelijke moord op haar ouders bezoekt een vrouw haar geboorteplaats weer en ze ontdekt dat een nieuwe seriemoordenaar misdaden uit het verleden herhaalt.

What/If (seizoen 1)

Een idealistische wetenschapper en haar man sluiten een gestoorde deal met een mysterieuze investeerder om startkapitaal te krijgen voor haar medisch-technische start-up.

Rim of the World

Het zomerkamp is amper begonnen voor vier jonge tieners – Alex, ZhenZhen, Dariush en Gabriel – wanneer ze merken dat ze grotere problemen hebben dan te leren hoe te kanoën en touwen te beklimmen. Buitenaardse wezens vallen plotseling onze planeet binnen. Alleen op een camping die eens vol zat met mensen, worden de kinderen nu onverwachts een sleutel toevertrouwd die het geheim draagt om de invasie te stoppen. Zonder volwassenen of elektronica om de weg te wijzen, is het duidelijk wat ze moeten doen: samenwerken, hun angsten overwinnen en de wereld redden.

Zero

Aan de hand van zijn relaties met twee zeer verschillende vrouwen probeert een kleine vrijgezel met een enorm ego zijn doel te vinden.

Same Kind of Different As Me

Een rijk stel met huwelijksproblemen raakt bevriend met een lokale dakloze die hun kijk op het leven verandert in dit inspirerende, waargebeurde verhaal.

Klik hier voor leuke meidenfilms op Netflix.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply