Netflix

Nieuw op Netflix: week 20


Netflix heeft een FANTASTISCHE serie toegevoegd! Maar verder zijn er ook een aantal nieuwe films bijgekomen die ons zeker de moeite waard lijken. Benieuwd? Kijk snel verder.

Equals

Silas (Hoult) woont in een toekomstige samenleving genaamd The Collective, waarin een nieuw soort mensen leeft die Equals worden genoemd. Ze zijn vredig, kalm, eerlijk en beleefd. Het leven in The Collective is perfect: er is geen armoede, hebzucht, misdaad en geen emotie. Een nieuwe ziekte dreigt echter roet in het eten te gooien. Het activeert alles wat de Equals dachten te kunnen ontsnappen: depressie, gevoeligheid, angst en liefde. Als Silas ook geïnfecteerd is, wordt hij een buitenbeentje, maar er is een persoon die hem begrijpt. Nia (Stewart) heeft gevoelens, maar weet ze verborgen te houden. Als Silas haar ermee confronteert, ontstaat er een sterke band tussen de twee. Ze voelen liefde en intimiteit voor het eerst in hun leven, maar de enige manier om te kunnen overleven is door te ontsnappen.

Ajji

Oma (ajji) zoekt wanhopig naar haar 9-jarige kleindochter, die niet is teruggekomen nadat ze ’s avonds naar buiten is gegaan voor een klusje. Nadat de sloppenwijk uitgekamd is, wordt ze aangetroffen, op gruwelijke wijze verkracht. De autoriteiten aarzelen met het instellen van een grondig onderzoek omdat het ernaar uitziet dat de dader de zoon is van de eigenaar van een groot bedrijf. Oma besluit desalniettemin gerechtigheid te zoeken en bedenkt een zorgvuldig plan.

Paquita Salas (seizoen 1)

Paquita was in de jaren 90 een van de beste agenten voor artiesten in Spanje. Als ze opeens haar grootste klant verliest, gaat ze wanhopig op zoek naar nieuwe sterren.

The Last Kingdom (seizoen 2)

Alfred de Grote verdedigt zijn koninkrijk tegen Noormannen en Uhted, een geboren Saks die is opgevoed door Vikingen, tracht zijn voorouderlijk geboorterecht op te eisen.

Mammon (seizoen 1)

Als journalist Peter Veras een anonieme tip onderzoekt over een verduisteringsschandaal, ontdekt hij een verstrekkend complot dat wel heel dichtbij komt.

Food on the Go

De gastronomische cultuur is het resultaat van reizen van de mens op zoek naar nieuwe dingen om te eten. Voor het bewijs hoeven we alleen maar te kijken hoe het Italiaanse eten naar de VS kwam via massa-immigratie. Bijna honderd jaar later, na het traceren van de wegen die het voedsel aflegde en de reis naar New York en Buenos Aires, vinden we nu de basis van een nieuwe traditie van Italiaans eten in deze streken. Welke relatie heeft het met zijn land van herkomst? Kunnen we praten over Italiaans eten buiten Italië?

Live

De politieagenten van de drukste patrouilledienst van Zuid-Korea zwoegen dag en nacht om de wet en rust te handhaven, maar de werkelijkheid is allesbehalve ordelijk.

13 Reasons Why (seizoen 2)

Na de verbijsterende zelfmoord van een tienermeisje ontvangt een klasgenoot een aantal tapes waarop ze uitlegt waarom ze hiervoor heeft gekozen.
(Wegens spoilers laten we niet zien waar seizoen 1 over gaat. De trailer hierboven laat dat echter wél zien. Klikken dus op eigen risico)

Cargo

Te midden van een verschrikkelijke pandemie zoekt een vader in de wildernis van Australië naar iemand die bereid is zijn dochtertje, een baby, te beschermen en verzorgen.

Welke films en series ga jij kijken?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply naomi mei 21, 2018 at 09:38

    Ik ben heel benieuwd naar Equals!

  • Reply Marieke mei 23, 2018 at 11:42

    Ik ben ook enorm benieuwd naar Equals, dus die heb ik meteen toegevoegd aan mijn lijstje.

  • Leave a Reply