Netflix

Nieuw op Netflix: week 20

Er zijn afgelopen week 55 nieuwe titels toegevoegd aan Netflix! Hoog tijd om de leukste titels op een rij te zetten. Fan van caberatiers? Dan zit je hier goed!

Clash of the Titans

In Clash of the Titans, een remake van de gelijknamige film uit 1981, nemen mensen het op tegen koningen en koningen tegen goden in een beslissende strijd om de macht.

The Great Gatsby

The Great Gatsby vertelt in de typische Fitzgerald-stijl het verhaal van beginnend schrijver Nick Carraway (Tobey Maguire) die in het voorjaar van 1922 de Amerikaanse provincie verruilt voor New York City. Het is een tijd van losse moraal, betoverende jazz, illegaliteit en aandelen die tot in de hemel groeien. Op jacht naar zijn Amerikaanse Droom belandt Nick in de wereld van de mysterieuze miljonair en partyliefhebber Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio).

See You Yesterday

Terwijl twee wondertieners tijdreizen onder de knie proberen te krijgen, moeten ze na een tragische schietpartij verschillende gevaarlijke reizen naar het verleden maken.

ReMastered: The Lion’s Share (documentaire)

Een journalist die op zoek is naar de auteur van ‘The Lion Sleeps Tonight’ ontdekt het verhaal van Solomon Linda en vindt zijn familie in de sloppenwijken van Soweto.

Funny People

Wanneer de beroemde grappenmaker George Simmons (Adam Sandler) een tweede kans krijgt om iets van zijn leven te maken, keert hij samen met zijn assistent Ira (Seth Rogen), een beginnend komiek, terug naar de mensen en de plaatsen die het meeste voor hem betekenen, zoals de podia waar hij zijn vuurdoop als standup comedian beleefde en het meisje dat hem ontglipte (Leslie Mann).


Arrow (seizoen 7)
Arrow vertelt de avonturen van de legendarische DC held Green Arrow in de moderne tijd. 5 jaar nadat Oliver Queen schipbreuk heeft geleden en gedacht dat hij was overleden, wordt hij levend aangetroffen op een afgelegen eiland in de grote oceaan. Nadat hij door zijn moeder, zus en beste vriend met open armen is ontvangen in Starling City, merken zij dat er iets in die 5 jaar veranderd is. Terwijl Oliver geheim probeert te houden wie hij is geworden, probeert hij met een oplossing te komen met de keuzes welke hij als jongen heeft gemaakt. Terwijl Oliver opnieuw zijn relaties met zijn vrienden en familie probeert op te pakken, creëert hij zijn alter ego, The Green Arrow, waarmee hij de strijd aan gaat met de verkeerde acties van zijn familie en de ziektes van de maatschappij om zo Sterling City weer in de vergane glorie te herstellen.

Verder zijn er ook weer verschillende shows van cabaretiers toegevoegd: Soundos El Ahmadi: Soundos, Aangenaam, Peter Pannekoek: Zacht van Binnen, Emilio Guzman: Alle Mensen Verzamelen, Ronald Goedemondt: Geen Sprake Van, Najib Amhali: I Amhali, Pieter Derks: Spot,

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply