Netflix

Nieuw op Netflix: Week 2

Ook in de tweede week van 2018 verschenen er weer een heleboel leuke films, series en documentaires op Netflix. Wij zetten alles op een rijtje! 


Modus (1 seizoen)

Tijdens een wit kerst seizoen in Zweden, wordt psycholoog en profiler Inger Johanne Vik niet alleen zelf maar ook haar autistische dochter in een onderzoek getrokken van een aantal verontrustende moorden, waardoor ze ook detective Ingvar Nymann van de Stockholm Politie ontmoet.


Adios Amigos

De drie vrienden Lars, Philip en Joost treffen elkaar iedere week in het zwembad, waar ze zich hardop verlekkeren aan al die knappe meisjes in bikini. Het voornaamste probleem in de realisering van hun fantasieën: Philip is volledig verlamd, Lars heeft een hersentumor en Joost is zo blind als een kip. Gedreven door hun maar al te menselijke hormonen ontstaat het plan om gedrieën naar Salou af te reizen.


Miracles from Heaven

De godsdienstige Christy is de moeder van de 10-jarige Anna, die lijdt aan een zeldzame, ongeneeslijke ziekte. In haar wanhoop, maar min of meer tegen beter weten in, wendt Christy zich met haar dochtertje tot een specialist in Boston, helemaal aan de andere kant van Amerika. Wanneer dat tegenvalt, begint zij van lieverlee haar geloof te verliezen…


Milada

In 1949 werd de Praagse politicus Milada Horáková ten onrechte beschuldigd van een geheim complot om de communistische regering omver te werpen. In het volgende jaar werd ze berecht en schuldig bevonden in een beroemd proces dat werd geleid door Sovjetfunctionarissen. Horáková werd ter dood veroordeeld en ondanks smeekbeden van over de hele wereld, waaronder van Albert Einstein, Winston Churchill en Eleanor Roosevelt, werd ze op 27 juni 1950 op 48-jarige leeftijd geëxecuteerd. Na het herstel van de onafhankelijkheid van Tsjecho-Slowakije in de vroege jaren negentig werd Horáková postuum ontdaan van alle beschuldigingen en kreeg zij een van de hoogste erkenningen van de Tsjechische Republiek.


Somebody Feed Phil

Phil Rosenthal, de maker van Everybody Loves Raymond, reist de wereld rond en leert de lokale keuken en cultuur van bijvoorbeeld Bangkok, Lissabon en Mexico-Stad kennen.

Kappen!

Wanneer zijn twee beste vrienden steeds meer omgaan met een nieuwe student, probeert Sander hetzelfde te doen. Totdat een gewelddadig incident alles verandert.

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, thrillers en young adult leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

One Comment

  • evi

    Naar Kappen ben ik wel benieuwd. Ik heb het boek van Carry Slee namelijk in mijn kast liggen maar nog niet gelezen. Dat ga ik zeker eerst doen. Ik heb al wel eens gekeken, helaas staat de film niet op Netflix in België. Hopelijk komt dat binnenkort nog zodat ik heb wel kan zien. Ik hou namelijk van de boeken van Carry Slee en ook van de verfilmingen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.