Netflix

Nieuw op Netflix: week 2 2020

Het was een rustige week afgelopen week: Netflix voegde ‘maar’ 17 nieuwe titels toe. Wij zetten weer de leukste nieuwe titels op een rijtje.

The Founder

Ray is een mislukte deur-aan-deurverkoper, maar op de rand van zijn faillissement ontmoet hij de broers McDonald die een succesvol hamburgerrestaurant runnen. Ray ziet meteen het grotere potentieel, maar hij moet nog wel van de broers af.

Trapped (seizoen 2)

Juist als een zware sneeuwstorm de hele regio afsnijdt van de buitenwereld, wordt in een klein IJslands dorp het slachtoffer van een moord gevonden.

The Last Kingdom (seizoen 3)

Alfred de Grote verdedigt zijn koninkrijk tegen Noormannen. Uhtred, een geboren Saks die is opgevoed door Vikingen, tracht zijn voorouderlijk geboorterecht op te eisen.

AJ and the Queen

Ze reizen het land door in een oude camper. Dragqueen Ruby Red komt een wonderbaarlijke sidekick tegen: AJ, een stoere, tienjarige verstekeling.

Cheer (seizoen 1)

Deze aangrijpende docuserie volgt het wel en wee van het cheerleadingteam van Navarro College dat hard traint om de felbegeerde nationale titel binnen te halen.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Kelly januari 13, 2020 at 19:07

    Ik ben heel erg benieuwd naar Cheer, lijkt mij wel zo’n lekkere makkelijke serie om even te kijken als je nergens zin in hebt! ­čÖé

    • Reply Tedje januari 14, 2020 at 11:17

      Ja, dat denk ik ook inderdaad!

    Leave a Reply