Netflix

Nieuw op Netflix: week 19

Een nieuwe week, dat betekent weer: nieuwe titels op Netflix! Afgelopen week zijn er 25 nieuwe titels toegevoegd en wij zetten de leuksten voor je op een rijtje. 

Killers

Als een Amerikaanse toeriste tijdens een vakantie haar ideale man ontmoet, besluiten ze te trouwen. Bij terugkomst in Amerika staat hun idyllische leventje als snel op zijn kop als ze erachter komen dat hun buren wellicht huurmoordenaars zijn die het op hun leven lijken te hebben gemunt… Deze film met Katherine Heigl en Ashton Kutcher is zo leuk!

Cabin in the Woods

In ‘Cabin In The Woods’ gaat Curt (Chris Hemsworth) met een stel vrienden vakantie vieren in een afgelegen boshut. Daar gebeuren vreselijke dingen. Wie denkt te weten hoe dit afloopt, zit ernaast.

Wolf Warrior 2

Een Chinese commando-agent keert terug in actie om burgers te beschermen tegen huurlingen en wapendealers in een door oorlog verscheurd Afrikaans land.

The Kissing Booth

Wanneer de eerste kus van de tiener Elle leidt tot een verboden romance met de knapste jongen van de school, zet ze haar relatie met haar beste vriend op het spel.

Busted (4 afleveringen)

In elke aflevering lossen zeven speurneuzen verschillende mysteries op en komen ze steeds dichter bij het antwoord opd e grote vraag: Wat is er gebeurd met Project D?

Evil Genius (1 seizoen)

Dit waargebeurde misdaadverhaal begint met de gruwelijke dood van een pizzabezorger die een bank berooft met een bom om zijn nek. Daarna wordt het alleen maar vreemder.

The Who Was? Show (1 seizoen)

Nieuwe stemmen brengen enkele van de beroemdste namen in de geschiedenis tot leven in deze komische serie met liveaction-sketches, gebaseerd op de populaire boekenreeks.

Safe (1 seizoen)

Nadat zijn tienerdochter verdwijnt, ontdekt een chirurg (gespeeld door Michael C. Hall van Dexter), die weduwnaar is en in een rijke buurt woont, duistere geheimen over de mensen die hem na staan.

City of God: 10 years later

Tien jaar geleden kwam de baanbrekende, Braziliaanse film City of God uit. Deze documentaire brengt cast en crew weer samen om na te gaan hoe het hen is vergaan.

Verder zijn er nieuwe afleveringen verschenen van Dynasty, Arrow, Designated Survivor, Riverdale, Shadowhunters, The Flash, Supergirl, Lucifer, The 100 en The Originals.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly mei 14, 2018 at 18:11

    Thanks voor de tip! The Kissing Booth lijkt mij wel lekker om op te zetten tijdens mijn laptopwerk vanavond haha. 🙂

  • Leave a Reply