Netflix

Nieuw op Netflix: week 19

Een nieuwe week en dat betekent: 35 nieuwe titels op Netflix! Kijk je mee welke titels Netflix allemaal heeft toegevoegd afgelopen week?

Wine Country
Ter ere van de vijftigste verjaardag van Rebecca organiseert Abby een prachtig uitstapje naar Napa met hun allerbeste vrienden. De workaholic Catherine, net geopereerde Val, de huismus Jenny en de afgepeigerde moeder Naomi zien het wel zitten om even te relaxen en bij te kletsen. Maar na een paar glaasjes komen tijdens het gelach en geroddel de onzekerheden uit de echte wereld naar boven en beginnen de vrouwen vraagtekens te plaatsen bij hun vriendschap en hun toekomst.

The Society
Wanneer alle andere inwoners op mysterieuze wijze verdwijnen uit hun rijke stad, moeten de tieners van West Ham hun eigen samenleving vormen om te overleven.

Whitney
Whitney Houston brak meer records in de muziekindustrie dan enige andere zangeres in de geschiedenis. Met meer dan 200 miljoen albumverkopen wereldwijd was zij de enige artiest die met zeven opeenvolgende singles de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijsten bereikte. Ze schitterde ook in verschillende blockbuster-films voordat haar carrière plaatsmaakte voor grillig gedrag, schandalen en de dood op 48-jarige leeftijd. Deze documentaire is een portret van Whitney Houston en haar familie en werpt een nieuw licht op het levenspad van Houston.

Dry Martina
Martina was ooit een beroemde zangeres in de jaren negentig, die nu inmiddels iedereen alweer is vergeten. Na een scheiding kan ze niet meer zingen en heeft ze haar lust voor seks ook nog eens verloren. Dan komt er een koppel uit Chili haar bezoeken: Francisca, een fan die er van overtuigd is dat ze zusters zijn, en César, die haar seksuele gevoelens na een blik op hem weer doen terugkeren.

De Emoji Film
Verstopt in de berichtenapp ligt Textopolis, een bruisende stad waar alle emojis wonen, in de hoop te worden geselecteerd door de gebruiker van de telefoon. In deze wereld heeft elke emoji slechts één gelaatsuitdrukking. Met uitzondering van Gene, een uitbundige emoji die zonder filter werd geboren en meerdere uitdrukkingen heeft. Gene is vastbesloten om “normaal” te worden net als de andere emojis. Hiervoor roept hij de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 en de beruchte codekraker Jailbreak. Samen beginnen ze aan een episch avontuur door de apps op de telefoon om de code te vinden om Gene te repareren.

Jochem Meyer: Adéhadé
Hoezo onthaasten? dat doe je thuis maar! Bij ‘Adéhadé’ (actief de hele dag/ Alle dagen heel druk) gaat alles in de overdrive. ook nu zullen er bekende Nederlanders met stem en lichaam de revue passeren, wordt de muzikaliteit uitgebouwd en komt er een pauze, waarin de jonge ’turbocabaretier’ en zijn publiek een héél klein ogenblik rust worden gegund. Kortom, er zal weer ge-partyed worden.

Last Breath
Een beroepsduiker zit vast op de bodem van de oceaan. Hij heeft slechts een beperkte zuurstofvoorraad en weinig kans op tijdige hulp. Hij is dus op zichzelf aangewezen en probeert zichzelf te redden. Slaagt hij erin te overleven?

Malibu Rescue
Het verhaal speelt zich af op Malibu Beach in Californië. Als Tyler door een hele reeks streken in de problemen komt, wordt hij gedwongen om de hele zomer te trainen voor een elitair strandwachtprogramma. Hij moet samenwerken met zijn vrienden en het opnemen tegen snobistische lokale kinderen om zijn doel te bereiken.

Welke film of serie wil jij sowieso nog zien op Netflix?

Meer Netflix artikelen.

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.